Teska 28.11.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Pobili chłopaki ruskich ......słyszałam taki komentarz w sklepie...gaz bedzie drozszy albo go zabraknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 28.11.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 no w tym roku Polska przestała być na kolanach wobec ruskich, nawet honor Europy ratujemy..... Brawoooooo a gaz i tak by zdrożał..., oni zawsze znaleźliby powód by nas upokarzać z zazdrosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 28.11.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Pobili chłopaki ruskich ... Po meczu ?? A to nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKinga 29.11.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Ja jeszcze nie mogę w to uwierzyć co się stało. "Ruscy" na kolanach!!! Brawo nasi!!! Przyznam się szczerze, że przy stanie 0:2 już nie wierzyłem w zwycięstwo !!!BRAWO!!! A ja w nich wierzyłam cały czas. Myślałam sobie: jeśli nie pokonają ich teraz- to chyba nigdy. Nasi siatkarze to naprawdę drużyna medalowa. Jeszcze nigdy, nikomu tak nie kibicowałam.Brawo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 29.11.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A dzisiaj pobili Serbów. Błyskawicznie, w trzech setach, 75 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.11.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A dla mnie to granda, ze moecz można obejrzeć tylko na Polsacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts