Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

+++ PROPONUJĘ CISZĘ NA FORUM +++

Sloneczko

Recommended Posts

Sloneczko, daj ludziom szanse. Tyle sie napracowali. Na pewno wyciagna wnioski z naszych komentarzy i cos z tym zrobią. Na 100%...Jeszcze nie bylo aby Redakcja zachowiwala sie niepoprawnie wobec uczestnikow forum...

Stawiam, ze bedzie jakas posrednia opcja, cos pomiedzy tym co bylo i tym co jest teraz...

A wszyscy beda z tego sie cieszyc... :D

Tylko nie wpadajcie od razu w panike... :wink:

Jakby nie obchodziala ich nasza opinia to nie bylo by tego pytania w "Uwagach"...Na razie badaja rynek.., a potem nas mile zaskocza..,jak zawsze... :D :wink:

Sloneczko, daj ludziom szanse. Tyle sie napracowali. Na pewno wyciagna wnioski z naszych komentarzy i cos z tym zrobią. Na 100%...Jeszcze nie bylo aby Redakcja zachowiwala sie niepoprawnie wobec uczestnikow forum...

Stawiam, ze bedzie jakas posrednia opcja, cos pomiedzy tym co bylo i tym co jest teraz...

A wszyscy beda z tego sie cieszyc... :D

Tylko nie wpadajcie od razu w panike... :wink:

Jakby nie obchodziala ich nasza opinia to nie bylo by tego pytania w "Uwagach"...Na razie badaja rynek.., a potem nas mile zaskocza..,jak zawsze... :D :wink:

tyle, żę REDAKCJA całą dobę milczy, a rynek się bada przed wprowadzeniem produktu

W wersji obecnej, która wręcz szkodzi naszemu zdrowiu, moje uczestnictwo uważam za zakończone.

Forum dla mnie umarło.

Teraz niech Redakcja pokaże, dla kogo stworzyła to forum. Dla nas, czy dla siebie.

milo bylo cie poznac

powodzenia :D

Wiem jak wygląda praca redakcyjna. Kilku gościom wydaje się, że pozjadali wzytskie rozumy i co troche wymyślaja cos nowego, byle tylko sprzedaż rosła. Nikt nie słucha czytelników i prostych dziennikarzy, bo dla tych paru kolesi to durny plebs. Tu jest dokładnie tak samo. Oni uważają, że głąby o tak się przyzwyczaja za parę dni i stanie na tym, że oni mieli rację. Byle tylko ludzie kupowali gazety... lub czasopisma.

Wiem jak wygląda praca redakcyjna. Kilku gościom wydaje się, że pozjadali wzytskie rozumy i co troche wymyślaja cos nowego, byle tylko sprzedaż rosła. Nikt nie słucha czytelników i prostych dziennikarzy, bo dla tych paru kolesi to durny plebs. Tu jest dokładnie tak samo. Oni uważają, że głąby o tak się przyzwyczaja za parę dni i stanie na tym, że oni mieli rację. Byle tylko ludzie kupowali gazety... lub czasopisma.

dawno stwierdziłem, że redakcja jest głucha na głosy formumowiczów

i naraziłem się wielkim :roll:

Na wszelki wypadek kopiuję sobie swój dziennik budowy, zanim zniknie. Nie dość, że czytać się nie da, to jeszcze nic nie funkcjonuje normalnie: nie dostaję powiadomień o odpowiedziach z niektórych wątków, znikają całe tematy po próbie usunięcia jednego postu, baaardzo trudno posty opublikować, nie ma podświetlenia przeczytanych wątków, co baaardzo utrudnia przeglądanie forum...