Sloneczko 28.11.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 W wersji obecnej, która wręcz szkodzi naszemu zdrowiu, moje uczestnictwo uważam za zakończone. Forum dla mnie umarło. Teraz niech Redakcja pokaże, dla kogo stworzyła to forum. Dla nas, czy dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.11.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 dla tych którzy są niezdolni do porzucenia forum proponuję występy w czcionce dużej i bold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Sloneczko, daj ludziom szanse. Tyle sie napracowali. Na pewno wyciagna wnioski z naszych komentarzy i cos z tym zrobią. Na 100%...Jeszcze nie bylo aby Redakcja zachowiwala sie niepoprawnie wobec uczestnikow forum... Stawiam, ze bedzie jakas posrednia opcja, cos pomiedzy tym co bylo i tym co jest teraz... A wszyscy beda z tego sie cieszyc... Tylko nie wpadajcie od razu w panike... Jakby nie obchodziala ich nasza opinia to nie bylo by tego pytania w "Uwagach"...Na razie badaja rynek.., a potem nas mile zaskocza..,jak zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.11.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Było dobrze, jest źle. Komu to przeszkadzało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.11.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Sloneczko, daj ludziom szanse. Tyle sie napracowali. Na pewno wyciagna wnioski z naszych komentarzy i cos z tym zrobią. Na 100%...Jeszcze nie bylo aby Redakcja zachowiwala sie niepoprawnie wobec uczestnikow forum... Stawiam, ze bedzie jakas posrednia opcja, cos pomiedzy tym co bylo i tym co jest teraz... A wszyscy beda z tego sie cieszyc... Tylko nie wpadajcie od razu w panike... Jakby nie obchodziala ich nasza opinia to nie bylo by tego pytania w "Uwagach"...Na razie badaja rynek.., a potem nas mile zaskocza..,jak zawsze... tyle, żę REDAKCJA całą dobę milczy, a rynek się bada przed wprowadzeniem produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 28.11.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 ZDECYDOWANIE POPIERAM FORMĘ PROTESTU, TEGO SIE NIE DA CZYTAĆ. PROPONUJĘ FORUMOWĄ CISZĘ. JAK SIĘ COŚ ZMIENI NA LEPSZE TO DAJCIE ZNAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.11.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A jak nam całkowicie forum zamkną za te nieprzychylne recenzje nowej szaty graficznej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 28.11.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A jak nam całkowicie forum zamkną za te nieprzychylne recenzje nowej szaty graficznej??? albo przeciwnicy dostaną dożywotniego banana http://manu.dogomania.pl/emot/out.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.11.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A jak nam całkowicie forum zamkną za te nieprzychylne recenzje nowej szaty graficznej??? znajdziemy nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.11.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A jak nam całkowicie forum zamkną za te nieprzychylne recenzje nowej szaty graficznej??? Nie zamkną ,inspiracje gdzies trzeba czerpać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.11.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Niew iem tylko czy potrafię tak milczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.11.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 W wersji obecnej, która wręcz szkodzi naszemu zdrowiu, moje uczestnictwo uważam za zakończone. Trzymam za slowo . Mam nadzieje , ze nie pisalas nic wiecej po tej deklaracji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 W wersji obecnej, która wręcz szkodzi naszemu zdrowiu, moje uczestnictwo uważam za zakończone. Forum dla mnie umarło. Teraz niech Redakcja pokaże, dla kogo stworzyła to forum. Dla nas, czy dla siebie. milo bylo cie poznac powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 28.11.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Wiem jak wygląda praca redakcyjna. Kilku gościom wydaje się, że pozjadali wzytskie rozumy i co troche wymyślaja cos nowego, byle tylko sprzedaż rosła. Nikt nie słucha czytelników i prostych dziennikarzy, bo dla tych paru kolesi to durny plebs. Tu jest dokładnie tak samo. Oni uważają, że głąby o tak się przyzwyczaja za parę dni i stanie na tym, że oni mieli rację. Byle tylko ludzie kupowali gazety... lub czasopisma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 28.11.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 NIE DAJĘ RADY CZYTAC !!!SZANOWNA REDAKCJO MOŻE JAKIŚ LEKARZ OD WZROKU SIĘ WYPOWIE I RÓWNIEŻ KTOŚ OD DOBORU KOLORÓW, ABY NIE SZOKOWAŁY A POZWALAŁY CZYTAĆ. Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 28.11.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 link do ankietyhttp://rezulak.pl/inne/ankieta%201.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 28.11.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Niew iem tylko czy potrafię tak milczeć Krzyczy w trakcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.11.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Wiem jak wygląda praca redakcyjna. Kilku gościom wydaje się, że pozjadali wzytskie rozumy i co troche wymyślaja cos nowego, byle tylko sprzedaż rosła. Nikt nie słucha czytelników i prostych dziennikarzy, bo dla tych paru kolesi to durny plebs. Tu jest dokładnie tak samo. Oni uważają, że głąby o tak się przyzwyczaja za parę dni i stanie na tym, że oni mieli rację. Byle tylko ludzie kupowali gazety... lub czasopisma. dawno stwierdziłem, że redakcja jest głucha na głosy formumowiczów i naraziłem się wielkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Na wszelki wypadek kopiuję sobie swój dziennik budowy, zanim zniknie. Nie dość, że czytać się nie da, to jeszcze nic nie funkcjonuje normalnie: nie dostaję powiadomień o odpowiedziach z niektórych wątków, znikają całe tematy po próbie usunięcia jednego postu, baaardzo trudno posty opublikować, nie ma podświetlenia przeczytanych wątków, co baaardzo utrudnia przeglądanie forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 03.12.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 czy macie jakieś wiadomości od Redakcji??... na temat zmiany szaty graficznej?? jeśli nie.... to też protestuję....i nie piszę na forum... słoneczko pozdrawiam.... chociaz wiem , że nie odpowiesz...hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts