Majka 28.11.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 my ze swojej strony już wyrazilismy zdanie na temat nowej szaty forum czy możemy uzyskać takowe ze strony redakcji? małych literek nie widać, więc powiększyłam i boldem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 28.11.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Nie odpowiadają, bo też mają kłopoty z czytaniem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.11.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=87158&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 ..cisza....wszak do okulisty sie czeka ponad miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 29.11.2006 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 chyba to zdanie nikogo w redakcji nie obchodzi totalna porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.11.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 przy odpowiedziach jest mozliwośc wyboru czcionki ... opcja - rozmiarnalezy kliknąć na "Duży" i czcionka idzie i duża i boldem po pewnym czasie forum zostanie rozepchane taka czcionka i wtedy bez próśb czy namów graficy będa zmuszeni dokonać zmian ...przypuszczam, ze ktoś wyłozył na zmiany jakaś kasa i przyznaie sie do błędu mogłoby skutkowac konsekwencjami finansowymi ... stąd ta cisza ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.11.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Redakcja bierze nas na przetrzymanie, liczy że się przyzwyczaimy w myśl zasady "jak się nie podoba to się zwolnij" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 29.11.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Dziękujemy za wszystkie opinie i listy wysłane do redakcji. Czytamy i wyciągamy wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 29.11.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Fajna odpowiedź - klasyczny truizm.Chyba, że należy to odczytywać - dajcie nam jeszcze trochę więcej czasu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.11.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Dziękujemy za wszystkie opinie i listy wysłane do redakcji. Czytamy i wyciągamy wnioski. huuuura !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 29.11.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Dziękujemy za wszystkie opinie i listy wysłane do redakcji. Czytamy i wyciągamy wnioski. a długo będziecie wyciągać te wnioski? ........................ widzę że chyba nie macie sił na to wyciąganie, ale Forumowicze z chęcią wam pomogą!!!!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 29.11.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Zwiększyliśmy doraźnie wielkość czcionki. Wszystkie Wasze uwagi zbierzemy z końcem tygodnia i w przyszłym zmodyfikujemy projekt. Nam też zależy na czytelności forum, ale także na nowoczesnej formie graficznej. Na pewno znajdziemy kompromis. Prosimy o cierpliwość i uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.11.2006 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Zwiększyliśmy doraźnie wielkość czcionki. Wszystkie Wasze uwagi zbierzemy z końcem tygodnia i w przyszłym zmodyfikujemy projekt. Nam też zależy na czytelności forum, ale także na nowoczesnej formie graficznej. Na pewno znajdziemy kompromis. Prosimy o cierpliwość i uwagi. to ja doraźnie dziękuje za wielkość trzcionki i wcisniętego - również doraźnie - bolda a mnie się marzy ............... kurna chata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 29.11.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Postęp widzę, postęp - bo znów zaczynam widzieć litery. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 29.11.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Zwiększyliśmy doraźnie wielkość czcionki. Wszystkie Wasze uwagi zbierzemy z końcem tygodnia i w przyszłym zmodyfikujemy projekt. Nam też zależy na czytelności forum, ale także na nowoczesnej formie graficznej. Na pewno znajdziemy kompromis. Prosimy o cierpliwość i uwagi. "Nowoczesna forma graficzna"? A co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 29.11.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Nowoczesny to może sobie być..ja wiem? ..samolot. Od czasów wynalezienia czcionki minęło wystarczająco dużo czasu, żeby wyciągnąć wnioski, jaka jest najbardziej czytelna, na jakim tle, itp. Ten szaro-niebiesko-trupi kolor to jest ta "nowoczesność"? I co z tego, że literki większe, zlewają się po staremu i oczy siadają, mimo tego, że po wejściu na forum muszę przyciemnić monitor. Te piktogramy na klawiszach komu- niepiśmiennym? - takich tu raczej nie ma. Czy nowoczesny jest przegląd tematu- jednym ciągiem? Było czarno-czerwono i dobrze. Czerwony politycznie niepoprawny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 29.11.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Ja to rozumiem mniej więcej tak, tzn. postaram się napisać jak najprościej, a więc żeby nikogo nie urazić, tzn. napisać jak najmniej dosadnie, tj. staram się i.... SPIEPSZYLI MARKĘ JAKĄ BYŁO FORUM MURATORA i przeszło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.11.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 No prosze jest i reakcja.Czy mozna zapytac jeszcze jak zrobic ,zeby bylo widac cala strone bez przesuwania w lewo.Chyba , ze mi sie monitor odchudzil.Nie widze autorow ostatniego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 29.11.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 U mnie widać, i owszem. I chyba czcionka normalna jakby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 29.11.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 No prosze jest i reakcja. Czy mozna zapytac jeszcze jak zrobic ,zeby bylo widac cala strone bez przesuwania w lewo. Chyba , ze mi sie monitor odchudzil. Nie widze autorow ostatniego postu. a na jakiej rozdzielczości jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts