Chef Paul 08.01.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 ... barszcz gotuję (... taki jakiś chory jestem po trzydniowych "występach" karnawałowych ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilamanila 08.01.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Rano musze cos wrzucic na zab, dla dobra rodziny Niski poziom cukru powoduje u mnie wysoki poziom bezprzyczynowej wscieklosci. Najchetniej zielona herbatka i kawalek ciasta... Hmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Bez śniadania nigdy nie wychodzę z domu. Musi to być chociaz mała kanapeczka, ale musi. A kawy rano wypic nie mogę, bo czuję ciężar na żołądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 14.01.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Rankiem zawsze kawa, a dopiero póżniej jedzonko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tulipan111 09.01.2016 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Ja z samego rana jakoś nie mogę dużo zjeść, najwyżej herbata i jedna kromka chleba. Dopiero po jakichś dwóch godzinach mam smak na duże śniadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centaur42 11.01.2016 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Ja zaczynam dzień od herbaty, czasem zjem jakieś śniadanie, ale zazwyczaj ganiam do 16 bez posiłku. Nie jest to rozsądne, ale cóż poradzić jak z rana ciężko coś w lodówce znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts