Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Brak pomysłu. :(

Recommended Posts

Witam serdecznie po długiej nieobecności.

Szukałam już chyba wszędzie w necie, gazetach itp. bo brakuje mi pomysłu, co zrobić z częścią ogrodu. Mam nadzieję, że może ma ktoś jakieś zdjęcie do inspiracji.

Z jednej strony domu mam ułożoną kostkę(przy samej ścianie- pomysł męża :evil: :evil: ). Ja chciałam poukładać w trawie płaskie kamienie lub kostkę co 40 cm.

Do siatki sąsiada mam ok 10 m. Przy samej siatce rośnie kilka drzew owocowych i truskawki przy ścianie garażu.W zasadzie w tej części ogrodu jest tylko trawnik. Jest tu raczej pusto. Myślałam,żeby wzdłuż tej kostki na szer. ok 1m posadzić jakieś płożące rośliny,jałowce i wysypać to korą. Chciałabym również zrobić takie jakby wejście do tej części ogrodu: stanęłaby pergola obsadzona różą pnącą i powojnikiem.

Ale chyba nie powinno się sadzić płożących jałowców, skoro mam 3 grusze niedaleko?

No i w tej chwili nie wiem co wykombinować. Może ktoś miałby jakiś inny pomysł? Na razie nie mam żadnego zdjęcia tej części ogrodu.

Proszę pomóżcie, bo jeszcze przed zimą chciałabym to chociaż zacząć.

Dzięki za odzew.

Brzmi ciekawie. :) :)

Najgorsze,że nie będę miała aparatu przez jakis czas, a na pewno lepiej zobaczyć jak to wszystko wygląda w realu. A ja muszę się czymś zająć żeby nie zwariować. :cry: :cry:

Wysyłam e-mail na pocztę muratora.

poszły fotki