marekcki1 28.11.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam i proszę o opinię dobrych ludzi którzy mają lub mają mieć chociaż zamiar postawić dom Solaris " Domoweklimaty "czy warto wchodzić w ten projekt ? jakie koszty + - 20 % itp . dzięki http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=786 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 02.12.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Mój ulubiony projekt - przyznam że bardzo wzorowałem się na nim przy projektowaniu mojego domku.Minusem chyba tego projektu jest dosyć duża ilość przewodów kominowych.Nie wiem w jaki sposób chcesz ogrzewać domek bo ja przy piecu węglowym przeniosłem kotłownie do garażu.Jeśli chcesz to podaj meila to poślę Ci moje rozwiązanie wewnątrz.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksetvipb 10.12.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 stiff śmiesznawy avatar ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts