jacekp71 28.11.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Hej, jestem ciekaw proporcji .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 28.11.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Nie wiem o jakie proporcje ci chodzi, ale moje drewno było impregnowane ciśnieniowo i teraz biedne długo czeka na dekarza i wygląda na to, że jest dobrze.Deski, które nie były impregnowane pleśnieją a więźbie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 29.11.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Hej, jestem ciekaw proporcji .... Tu jest zbiór linków na ten temat: Najczęściej zadawane pytania ... Czyli zanim napiszesz ... patrz: Impregnacja więźby dachowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 05.12.2006 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Rocky ! dzieki za linka .... ale ja nie szukam porady czy wskazowek .... sondaz to sondaz, bez komentow ja po prostu rzucam pytanie w kwestii jaki rodzaj jest czesciej wybierany .... pozd. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts