TONY SOPRANO 28.11.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witam mam pytanko ile płaciliscie za geodetę a dokładnie chodzi mi o wyznaczenie domu na działce jezeli macie jakies namiary na dobrego geodetę(tkę) z okoloc Poznania to prosze o jakiś kontakt do niego lub do niej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
allamartinek 28.11.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 geodetazmora moja dzisiejszaco za srodowiskonie znam geodetow z okolic poznaniajestem z pod warszawy i napewno nie polecam uslug pana Lysiaka z siedziba w minsku mazowieckim.!ja zaplacilam 427zl. za wbicie 10ciu- 25cm koleczkowjak sie okazalo geodeci spartaczyli robiote bbo im sie speiszylo wyznaczyli budynek o metr za krotki , a przekatne od sasa do lasa!Najlepiej jak robia to przy ekipie-my zesmysie nieco pospieszyli-bo nie wiedzielismy co maja zrobic.Nie wyznaczyli poziomow ect a pozniej jak juz im zapalcilam to oczywiscie moglam sie ugrysc-i bylo po ptakach. Takze dokladnie najlepiej z nimi ustalac to przed-albo niech to robia pod okiem majstra lub majster niech dzwoni i powie im czego oczekuje-bo pozniej robi sie maslo maslane.Swoja droga tez chcialabym zarabiac 427zl za pol godziny odwalonej i to jeszcze spartaczonej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof11 01.12.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Geodta z mosiny . Pan Sobiesław oto link do jego strony internetowej http://www.geo-dom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 12.01.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 w szczecinie za wytyczenie cena od 500-700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 24.01.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 250 za 12 palików, przekątne sprawdzone. Cena z zeszłego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janaro 25.01.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Swoja droga tez chcialabym zarabiac 427zl za pol godziny odwalonej roboty. To zostań geodetą i zobaczysz jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 25.01.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 dom o pw. zabudowy ok. 140m2.75 mb law fundamentowych. wytyczenie na latach ciesielskich a nie marnych palikach - 350 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 28.01.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 dom o pw. zabudowy ok. 140m2. 75 mb law fundamentowych. wytyczenie na latach ciesielskich a nie marnych palikach - 350 zl. Coz, u mnie tylko marne paliki, a u Ciebie super ekstra najlepsze laty ciesielskie!! Tylko pozazdroscic (z pewnoscia nie ego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 28.01.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 no cóż basset ! kto co lubi ja wole wiedziec za co płacę, jesli stawianie wymagan fachowcom uwazasz za bład, to OK. nie twierdze ze palikowanie jest do bani - to jedna z metod - ale geodeta musi wiedziec jaka metodi powinien zastosowac. jesli podloze jest bardzo piaszczyste to paliki gina w nim i nie ulatwia to pracy majstrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 30.01.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Ja właśnie zapłaciłem 600pln dla geodety. Woj. lubuskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 05.02.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Potrzebowaliśmy aktualną mapę do celów projektowych, a ponieważ położyli w drodze gazociąg, mapa sprzed 2 miesięcy już się nie nadawała, geodeta za dorysowanie kreski skasował nas normalnie, czyli kolejne 600 zł, to się nazywa "know how" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LIMES 06.02.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 To jest zmora geodezji, koledzy, którzy robią złą oipinię. Sprawa druga, klient widzi tylko pracę w terenie i wydaje mu się, ze to takie proste i szybkie. Nie widzi pracy w biurze, przygotowania do wyjścia w teren, później opracowania wyników pomiarów. Nie wiedzi też opłat jakie musi geodeta uiścić w starostwie za dane, przyjęcie roboty do zasobu państwowego. Jeden człowiek nie jest w stanie wykonać roboty geodezyjnej, więc należałoby jeszcze wziąźć pod uwagę i tą sprawę. Naprawdę po przeliczeniu tego wszystkiego, mało zostaje. Pozdrawiam i życzę lepszych fachowców. Polecam się na przyszłość tel. 606 888 377 LIMES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wari 06.02.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 To jest zmora geodezji, koledzy, którzy robią złą oipinię. Sprawa druga, klient widzi tylko pracę w terenie i wydaje mu się, ze to takie proste i szybkie. Nie widzi pracy w biurze, przygotowania do wyjścia w teren, później opracowania wyników pomiarów. Nie wiedzi też opłat jakie musi geodeta uiścić w starostwie za dane, przyjęcie roboty do zasobu państwowego. Jeden człowiek nie jest w stanie wykonać roboty geodezyjnej, więc należałoby jeszcze wziąźć pod uwagę i tą sprawę. Naprawdę po przeliczeniu tego wszystkiego, mało zostaje. Zaraz się rozpłacze. Jeszcze do tego warto dodać, że zwykle wszystko odbywa się bez rachunku, bez odprowadzania podatków i jest de facto szarą strefą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Wari, więc czemu nie jesteś geodetą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 11.02.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 u nas - okolice Krakowa:aktualizacja mapy do celów projektowych 600 PLNwyznaczenie granic działki (rozgraniczenie) 1000 PLNwytyczenie budynku 300 PLN (do 5-ciu punktów + 50 PLN za każdy dodatkowy) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Player 12.02.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Mazowieckieokolice Płockamapa do celów projektowych 427zł z fakrurąwytyczenie budynku 6 punktów + 4 poziomy 350( średnio 50 za punkt)bardzo fachowopozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1chris1 12.02.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witam! Ja płaciłem 300 zł za mapy do celów projektowych, a za wytyczenie domu + poziomy 200 zł. Nie ukrywam że mam dużo taniej, bo geodeta ten już wcześniej troche u nas zarobił. Całe szczęście nie były to moje pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 12.06.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam Poszukuję dobrego geodety z Wa-wy,Józefowa lub Otwocka.Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 13.06.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Znacie geodetę z okolic Piekar Śląskich / Będzina ? Jedyny jakiego znam za wytyczenie budynku chce 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 25.06.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 700,00 zł za 14 palików, pracował ok. 2 h, b. dokładny i sympatyczny, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts