chopinetka 28.12.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witam Co u Was słychać? Może jakieś nowe zdjęcia są?Bardzo jestem ciekawa wnętrz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 22.01.2007 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Dzieki za zainteresowanie Co do wnetrz - jeszcze chwilka - czyli pewnie ze dwa miesiace 10go wchodza płytkarze, potem cala reszta ... Do 30go kwietnia mamy gdzie mieszkac, wiec nam sie teraz nie spieszy. W miedzyczasie konczymy elektryke, alarm, zrobilismy sufity (K-G) i docieplenie stropu, zalozylismy szambo (wyprowadzenie szybkozlaczek w plot )... Za chwile montujemy siatke i bramy. Z zewnatrz wyglada na dzis tak: http://autozakupy.pl/dom/domek6.jpg http://autozakupy.pl/dom/domek7.jpg Do zrobienia z zewnatrz jeszcze tynk, podbitka, schody, taras (kostka) i oczywiscie podjazd i zagospodarowanie terenu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 22.01.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 jestem pod wrażeniem ceny końcowej, jaką uda wam się uzyskac za metr2 brawo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 22.01.2007 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Czy sie uda, to zobaczymy za trzy miesiace Ale strasznie przekraczac budzetu nie zamierzamy Bo nie mamy z czego A ceny wszystkiego galopuja w gore caly czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 22.01.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 powodzenia zyczę! na pewno się wam uda, domek prezentuje się super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 22.01.2007 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Najwazniejsze, ze juz widac, ze nie wyszlo to jakos strasznie tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 22.01.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Jeszcze się okaże, że skończycie przed nami Ale w końcu - budowa nie wyścigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 23.01.2007 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Jakbys mieszkal tak jak my, to juz bys dawno skonczyl Czasami samo zycie zmusza Dodatkowo - do 30.04 musimy sie wyprowadzic z aktualnej lokalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pineska 03.03.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 a ja też nie będę krytykować, bo domek podoba mi sie a nawet więcej, my również budujemy taki prosty domek, no i również myśle, że sa szanse że zmieścimy sie w podobnej cenie za metr. Jak pozostali, czekam na zdjęcia wnetrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
go-go 05.03.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Bardzo ladny domek.Gratulacje.Bede sledziila Wasze prace.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.10.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Mateuszu Jak tam się żyje w "Waszej obórce"? Pokażcie jak teraz wygląda itd. itd...... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_8 26.10.2007 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 mnie się podoba ! pokażcie więcej zdjęć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 27.10.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Podoba mi się domek tzn. obórka i podejście do tematu budowania.W końcu budujemy dla siebie ,a nie na pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.02.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Mateusz, rozumiem, że nie masz internetu. Ale co się z tobą dzieję??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 18.05.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 temat bardzo mnie ciekawi ale poznikały zdjęcia... ktoś wie gdzie można je podejrzeć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cooky.gdynia 30.08.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Ja też chciałabym pooglądać. Szczęśliwi Ci, którzy zdążyli przed wykasowaniem zdjątek. Pozdrawiam, Mirella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts