Damro 10.09.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 KochaniCzy u kogoś kończą może dach i jest wolny,bo moi wystawili mnie do wiatru a umówieni byliśy jeszcze w styczniu.Pomóżcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Jacek 10.09.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Witam wszystkich , dawno mnie nie było, było to spowodowane kilkoma sprawami. Jesteśmy teraz w trakcie układania stropu, oczywiście wszystko robimy sami, więc czasowo się to wydłuża. Zamierzaliśmy zadaszyć w tym roku, ale jak zadzwoniłam do tartaku niedaleko Miękinii to aż mnie zatkało- więźba na zapisy na przyszły rok Budowę chcielibyśmy zakończyć tak na jesień przyszłego roku, ale mam wątpliwości czy zdążymy. Pozdrawiam Spokojnie, to ponad rok. Głowa do góry. Teraz zostanie Wam juz tylko dach, a potem - jak mówią co niektórzy - to z górki Hej, Spróbuj w tartaku Drewbud koło Leśnicy niestety nie mam numeru Jest tanio no i może termin będzie. Tylko "ścigaj" go jak się dogadasz bo kręci z terminami pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Jacek 10.09.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Kochani Czy u kogoś kończą może dach i jest wolny,bo moi wystawili mnie do wiatru a umówieni byliśy jeszcze w styczniu. Pomóżcie proszę. Podam Ci nr.do moich. Właśnie skończyli. Są suuuper. Dach zrobiony w 4 dni. Rodowici Gorale z wszystkimi ich zaletami. Szczerze polecam 608-225 335. Powiedz że od Jacka z NAdolic Wielkich Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 10.09.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Kochani Czy u kogoś kończą może dach i jest wolny,bo moi wystawili mnie do wiatru a umówieni byliśy jeszcze w styczniu. Pomóżcie proszę. Podam Ci nr.do moich. Właśnie skończyli. Są suuuper. Dach zrobiony w 4 dni. Rodowici Gorale z wszystkimi ich zaletami. Szczerze polecam 608-225 335. Powiedz że od Jacka z NAdolic Wielkich Pozdrawiam Jacek A więźbe też układają?Zaraz z samego rana dzwonię,dzięki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 11.09.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Kochani Czy u kogoś kończą może dach i jest wolny,bo moi wystawili mnie do wiatru a umówieni byliśy jeszcze w styczniu. Pomóżcie proszę. Podam Ci nr.do moich. Właśnie skończyli. Są suuuper. Dach zrobiony w 4 dni. Rodowici Gorale z wszystkimi ich zaletami. Szczerze polecam 608-225 335. Powiedz że od Jacka z NAdolic Wielkich Pozdrawiam Jacek Czy możesz sprawdzić jeszcze raz nr telefonu bo ten jest błedny,zgłasza się nauka jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Jacek 11.09.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Kochani Czy u kogoś kończą może dach i jest wolny,bo moi wystawili mnie do wiatru a umówieni byliśy jeszcze w styczniu. Pomóżcie proszę. Podam Ci nr.do moich. Właśnie skończyli. Są suuuper. Dach zrobiony w 4 dni. Rodowici Gorale z wszystkimi ich zaletami. Szczerze polecam 608-225 335. Powiedz że od Jacka z NAdolic Wielkich Pozdrawiam Jacek Czy możesz sprawdzić jeszcze raz nr telefonu bo ten jest błedny,zgłasza się nauka jazdy Upss przepraszam...nr.tel to 608225305. Jeszcze raz sooory. Tak wieżbe też kładą.Kompleksowo, łącznie z rynnami i oknami Pozdrawiam no i życzę szczęścia w znalezieniu wykonawcy Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 11.09.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Dziękuję i idę dzwonić bo mnie spieszno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 13.09.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Kochani Czy u kogoś kończą może dach i jest wolny,bo moi wystawili mnie do wiatru a umówieni byliśy jeszcze w styczniu. Pomóżcie proszę. Podam Ci nr.do moich. Właśnie skończyli. Są suuuper. Dach zrobiony w 4 dni. Rodowici Gorale z wszystkimi ich zaletami. Szczerze polecam 608-225 335. Powiedz że od Jacka z NAdolic Wielkich Pozdrawiam Jacek A można wiedzieć orientacyjnie ile sobie za to "suuuper" zawołali?? Głównie chodzi mi o cenę położenia pokrycia i jego rodzaj.. My, druga strona Odry - Siechnice. Rozglądam sie również za ekipą, ale na wiosnę... A jak piszesz, że są rewelacyjni - serducho się raduje Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Jacek 13.09.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Kochani Czy u kogoś kończą może dach i jest wolny,bo moi wystawili mnie do wiatru a umówieni byliśy jeszcze w styczniu. Pomóżcie proszę. Podam Ci nr.do moich. Właśnie skończyli. Są suuuper. Dach zrobiony w 4 dni. Rodowici Gorale z wszystkimi ich zaletami. Szczerze polecam 608-225 335. Powiedz że od Jacka z NAdolic Wielkich Pozdrawiam Jacek A można wiedzieć orientacyjnie ile sobie za to "suuuper" zawołali?? Głównie chodzi mi o cenę położenia pokrycia i jego rodzaj.. My, druga strona Odry - Siechnice. Rozglądam sie również za ekipą, ale na wiosnę... A jak piszesz, że są rewelacyjni - serducho się raduje Aga Hej, Płaciłem 60 zł za metr za kompletny dach ale to cena z zeszłego roku. Z tego co wiem to teraz jest 70-80 zl. Moim zdaniem warto Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slav 17.12.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witajcie drodzy forumowicze, Mysle, ze czas zmienic temat na bardziej aktualny"czy ktoś z okoloc Wrocławia zaczął budowę wiosną 2007 i będzie kontynuował w 2008" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.12.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witajcie drodzy forumowicze, Mysle, ze czas zmienic temat na bardziej aktualny "czy ktoś z okoloc Wrocławia zaczął budowę wiosną 2007 i będzie kontynuował w 2008" Dobre spostrzeżenie, choć tu za wiele się nie dzieje i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts