e.kala 28.11.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Potrzebni mi dobrzy dekarze, którzy weszliby na budowę od zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 28.11.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Taki fajny daszek , napewno szybko kogos znajdziesz , oby dobrego fachowca , powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 28.11.2006 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Podpisałam umowę z firmą, w której kupuję wszystko na dach (membrana, ceramika). Oni mieli przysłać swoja ekipę na początku listopada. Obiecali ekipe dobrą, 5 lat gwarancji. Cena za robocizne wydaje się wysoka. I wciąż czekam. Dzisiaj ustaliłam, że mogę sama znaleźć dekarzy i dlatego zaczęłam poszukiwania. Zawiedli mnie trochę, bo dużo kasy u nich zostawię a ekipy nie mogą załatwic. Wartownik a może ty wybierzesz się nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecik 28.11.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 prosze o rzut dachu na adres : [email protected] zrobie wycene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 29.11.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Wartownik a może ty wybierzesz się nad morze No i ecik mnie wyprzedzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecik 29.11.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Wartownik a może ty wybierzesz się nad morze No i ecik mnie wyprzedzil chyba im nie zalezy bo nic nie dostalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 29.11.2006 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Wysłałam e-maila wczoraj wieczorem. Sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts