Pearl 29.11.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam, pytanie mam zupełnie niezwiązane z budowaniem, chociaż poniekąd związane jest z pieniędzmi... a za nie przecież materiały budowlane już kupić można!!! Otóż, jestem zatrudniony na pełny etat w firmie handlowej, ale... wypadło mi, jak to czasem przy okazji bywa, że po pracy coś tam sobie od pewnego czasu wytwarzam... z piachu, wapienia, ziemi, bursztynu... co tylko mam pod ręką - zużywam Wychodzi całkiem fajnie, bo po rodzinie się rozchodzi i wszyscy zadowoleni . Tak sobie pomyślałem ostatnio, że mógłbym tym pohandlować i... podzielić się częścią z moim kochanym krajem I tu moje pytanie: gdzie się zgłosić, co załatwić, jaki podatek...? Artyści - mniemam, że takich na forum nie brakuje - pomóżcie! Nie dla mnie, ale dla tych złotówek, co do budżetu państwa spłyną Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts