mTom 29.11.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 http://film.onet.pl/seriale/0,1441612,wiadomosc.html Nie wiem jak wy, ale ja mam mieszane odczucia. Ciekawe czy sceny seksualne pokażą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.11.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 http://film.onet.pl/seriale/0,1441612,wiadomosc.html Nie wiem jak wy, ale ja mam mieszane odczucia. Ciekawe czy sceny seksualne pokażą? Troszkę mieszane uczucia mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.11.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Myślę że jak już taki serial ma być w telewizji to godzina 20:15 jest stanowczo zbyt wczesna. O tej godzinie jescze dzieci siedzą przed telewizorami. Jak już to stanowczo po 22!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.11.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 tylnimi drzwiami chcą wprowadzic homoseksualizm do naszych domów. Mam nadzieję, że im sie nie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.11.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 No cóż będę miała kolejny powód do nieoglądania jakiejś stacji telewizyjnej. Na szczęście pozostają jeszcze stacje nie nadające w ogóle seriali i krążki DVD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 29.11.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A niech sobie wprowadzają, nie mam obowiązku oglądać wszystko co puszczają w TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 29.11.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 O rany, żeby od razu cały serial robić? Rozumiem wprowadzanie poszczególnych postaci do "normalnych" seriali, ale cały serial tylko o nich? Przecież to z gruntu podkreśla ich odmienność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 29.11.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Jeśli ma to być o gejach, to określenie opera mydlana jest praktyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 30.11.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Jeśli ma to być o gejach, to określenie opera mydlana jest praktyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 30.11.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 A momenty będą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaJak05 30.11.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Będą , będą, Najostrzejsze to jazda na nartach bez trzymanki a kijki to schowane będą [???] Tylko rodzaj przykrycia nie określony...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herne 01.12.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Na pewno opera mydlana, bo jeden z nich będzie po mydło się schylał. I jeden stary dowcip/zagadka: Stoi w szeregu 100 gejów i nagle jeden z nich puścił bąka. Który z nich to zrobił? Ostatni, bo miał tyłek wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 01.12.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Ej no ludzie... Ktoś słusznie zauważył: nie interesuje mnie=nie oglądam Po co to to święte oburzenie i niesmaczne żarty? Mnie np wkur... "Moda na sukces". No bo ileż mozna, ale po prostu nie oglądam tej szmiry a nie piszę listów do TVP Pozdrawiam;) P.S. (Ogl serial o lesbijkach w Niemieckiej TV. Był całkiem dobry ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.12.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 no i bardzo dobrze - niech sobie leci, a kto nie chce, niech nie ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 01.12.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Myślę że jak już taki serial ma być w telewizji to godzina 20:15 jest stanowczo zbyt wczesna. O tej godzinie jescze dzieci siedzą przed telewizorami. Jak już to stanowczo po 22!! A czy dziecko po przypadkowym obejrzeniu takiego serialu zmieni swoją orientację? Czy raczej jedynie dowie się, że odmienność to nie koniec świata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.12.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 http://film.onet.pl/seriale/0,1441612,wiadomosc.html Nie wiem jak wy, ale ja mam mieszane odczucia. Ciekawe czy sceny seksualne pokażą? [/quote mTom, napisałes trochę tak: chciałbym obejrzeć, ale się boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.12.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 ... mTom, napisałes trochę tak: chciałbym obejrzeć, ale się boję. Coś w stylu "Chciałabym ale nie wiem czy mogę" ? Ja to widzę tak: Faktycznie żaden program (film, serial) nie jest w stanie mnie zmienić (zmusić do czegoś itp) Ale jak patrze na dzieci znajomych oglądające telenowele to siła telewizji mnie przeraża. Wiec nie mam nic przeciwko temu czy innemu serialowi. Ale zdecydowanie po 22:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.12.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Myślę że jak już taki serial ma być w telewizji to godzina 20:15 jest stanowczo zbyt wczesna. O tej godzinie jescze dzieci siedzą przed telewizorami. Jak już to stanowczo po 22!! A czy dziecko po przypadkowym obejrzeniu takiego serialu zmieni swoją orientację? Czy raczej jedynie dowie się, że odmienność to nie koniec świata? Oczywiście że pod wpływem oglądania telewizji nie zmieni sie orentacji seksualnej. Dzieci powinny wiedzieć że cos takiego istnieje,nie powinno sie wg mnie tego ukrywać ale boję sie trochę scen, które mogą tam byc pokazane. No nie wiem..jacyś całujący czy obmacujący się sie faceci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 02.12.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Oczywiście że pod wpływem oglądania telewizji nie zmieni sie orentacji seksualnej. Dzieci powinny wiedzieć że cos takiego istnieje,nie powinno sie wg mnie tego ukrywać ale boję sie trochę scen, które mogą tam byc pokazane. No nie wiem..jacyś całujący czy obmacujący się sie faceci... Obrzydliwość !!!!Niech się całują w zaciszu domowym !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 02.12.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 tylnimi drzwiami chcą wprowadzic homoseksualizm do naszych domów. No bo niby którymi mają wprowadzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts