Tora 29.11.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Zgłaszam swoją obecność na forum i na początku obiecuję nie zadawać pytań, które zadane były już tysiąc razy. Natomiast jestem dociekliwa więc kilka już rozpoczętych wątków na pewno ożyje na nowo Na razie w sprawie domu ciągle trwa walka o ustalenie co i w jaki sposób mogę zbudować na własnej działce aby wszystkie urzędy były zadowolone. Niestety wciąż nie mogę wybrać projektu. Liczę na możliwość dokształcenia się jeszcze przed budową oraz na wsparcie podczas budowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.11.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 witaj ... i odkopuj stare wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 01.12.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witaj!!! a może wybierzesz ten http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=374&IdKolekcji= co o nim myślisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts