ula1719501037 06.12.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 To witaj w klubie Agniesia! pozdr,ula, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krashan 07.12.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ja wziąłem kredyt we frankach półtora roku temu i jestem bardzo zadowolony - w PLN rata wychodziła mi ok 540 złoty, we frankach na poczatku płaciłem w przeliczeniu na złotówki ok 380 złoty a obecnie ok 350 - pomimo podwyżki stóp, ale kredyt brałem kiedy frank stał dosyc wysoko. Ile do tej pory oszczędziłem bardzo łatwo policzyc i są to spore pieniądze, ale wszystko trzeba przekalkulować na dany moment. Ja jak wspomniałem jestem zadowolony bo strasznie musiałby frank pójść w górę zebym był w plecy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 10.12.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 do środy mam podjąc decyzje w jakiej walucie mam wziąść kredyt i mam mętlik w głowie ,rozmawiałam z koleżanką która pracuje w banku powiedziała że we franku nie wiem co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 11.12.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ania jaka kwota kredytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 11.12.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 200000 tyś być może nie wykorzystam całej kwoty ale wolę wziąść więcej kusi mnie mniejsza rata kredytu we frankach ale z drugiej strony boję się ryzyka i tego że codziennie po przebudzeniu będe leciała do kompa i sprawdzała kursy walut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 11.12.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 200000 tyś być może nie wykorzystam całej kwoty ale wolę wziąść więcej kusi mnie mniejsza rata kredytu we frankach ale z drugiej strony boję się ryzyka i tego że codziennie po przebudzeniu będe leciała do kompa i sprawdzała kursy walut ja bym się nie zastanawiała i brala w PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kammaje 11.12.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 200000 tyś być może nie wykorzystam całej kwoty ale wolę wziąść więcej kusi mnie mniejsza rata kredytu we frankach ale z drugiej strony boję się ryzyka i tego że codziennie po przebudzeniu będe leciała do kompa i sprawdzała kursy walut gdyby miał zdolność kredytową na 200 milionów PLN to bym się nie przejmował walutą a myślisz, że jak będziesz miała kredyt w PLN to nie będziesz sprawdzałą WIBORu ??? W PLN też oprocentowanie może się zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 11.12.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 200000 tyś być może nie wykorzystam całej kwoty ale wolę wziąść więcej kusi mnie mniejsza rata kredytu we frankach ale z drugiej strony boję się ryzyka i tego że codziennie po przebudzeniu będe leciała do kompa i sprawdzała kursy walut gdyby miał zdolność kredytową na 200 milionów PLN to bym się nie przejmował walutą a myślisz, że jak będziesz miała kredyt w PLN to nie będziesz sprawdzałą WIBORu ??? W PLN też oprocentowanie może się zmieniać. Z tą różnica ze przy kredycie w walucie oprócz oprocentowania zmienia się też kurs. Ania przy Twoim podejściu, obawach i stosunkowo niewielkiej kwocie brałbym w PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 11.12.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 śliczne dzięki ,tak też zrobię to nie jest mała suma ale wiem że ludzie biorą większe kredyty mam duzy ,spory wkład bo działkę miałam swoją ,na stan zero też własnie wylewaliśmy ławy ,domek niewielki SZMARAGD tak więc jak tak dalej pójdzie jak do tej pory to super no i biorę pod uwagę fakt że prędzej spłacę kredyt za jakieś 5 lat będę miała 20 działek do sprzedania gmina właśnie robi plan przestrzenny potem troszkę odczekać bo mogą wziąść do 30 % TZW renty a miejsce jest naprawdę ładne i sa już chętni tylko jak to podzielić i uzbroić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts