ja14 29.11.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Znalazłem na allegro taką aukcję: http://www.allegro.pl/item146143155_polimerobeton_dla_kazdego.html Czy ktoś z was używał takiego dodatku?Czy to rzeczywiście taka rewelacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.11.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 mam studnię wodomierzową z polimerobetonu. Czy rewelacja - nie wiem. Studnia jak studnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 30.11.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 WitajTrąciłeś temat, który teraz właśnie drążę. Polimerobetony to naprawdę ciekawe materiały. Bieda z tym, że przeważnie wychodzą z gorących, ciśnieniowych form, bo te reakcje zachodzą w podwyższonych temperaturach. Pewnie nie wszystkie, ale te powszechnie dostępne -tak.Ja potrzebuję takiego dodatku, który wzmocni mechanicznie cienkościenne elementy betonowe i uszczelni je dla wody. W tej chwili mam ten specyfik. Lada dzień będę wiedział coś więcej, bo zamiarzam zrobić płytkę z nim i drugą, kontrolną, bez niego. Zobaczę co z tego wyjdzie. Jakby to wyszło, to mam rozwiązane 100 problemów z piwnicami.Pozdrawiam Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 30.11.2006 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witaj Trąciłeś temat, który teraz właśnie drążę. Polimerobetony to naprawdę ciekawe materiały. Bieda z tym, że przeważnie wychodzą z gorących, ciśnieniowych form, bo te reakcje zachodzą w podwyższonych temperaturach. Pewnie nie wszystkie, ale te powszechnie dostępne -tak. Ja potrzebuję takiego dodatku, który wzmocni mechanicznie cienkościenne elementy betonowe i uszczelni je dla wody. W tej chwili mam ten specyfik. Lada dzień będę wiedział coś więcej, bo zamiarzam zrobić płytkę z nim i drugą, kontrolną, bez niego. Zobaczę co z tego wyjdzie. Jakby to wyszło, to mam rozwiązane 100 problemów z piwnicami. Pozdrawiam Adam M. Super, że się odezwałeś. Jak znam Twoją dociekliwość to wkrótce temat będzie rozpracowany w 100%. Masz dokładnie ten specyfik z podanego linku? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 01.12.2006 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Dokładnie ten sam.Ale ja go mam już ze 6 miesięcy. Jakoś na razie nie było czasu, aby go pomęczyć. Podobno się nie starzeje. Zobaczymy. Gdzie, do czego chcesz go dopaprać? Co chcesz wzmacniać?Pozdrawiam Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 02.12.2006 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 No tak konkretnie nad zastosowaniami to nie rozmyślałem. Ale może byłby dobry np. na balkony? Albo posadzka w garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.12.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Ja celuję w to, co pod ziemią. Balkony czy wylewki to też dobry pomysł.Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rigmec 15.08.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Bardzo stary temat ale nie będę zakładał nowego. Remontuję stary dom bez fundamentów i będę wylewał chudziak na to papa zawinięta na ściany na to legary na słupkach betonowych I podłoga z desek. Generalnie takie rozwiazanie świetnie się sprawdzi u mojej kuzynki ale czasy się zmieniaja i może warto skorzystać z takich dodatków jak ten do chudziaka.Proszę o opinie.Z góry dziękuję I przepraszam, że nie będę szybko odpowiadać na posty ale nie mam internetu w domu I korzystam z wifi w sasiednim mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts