OnOff 29.11.2006 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 (edytowane) nieaktualne Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez OnOff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniss 30.11.2006 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Miałam identyczną sytuację. Znałam nazwisko właściciela, które widniało w księdze wieczystej, ale nic po za tym. Udałam się do biura meldunkowego, gdzie poinformowano mnie ,że trzeba zapłacić 30 zł.,to oni skontaktują się z tą osobą, by zapytać, czy życzy sobie ujawnienia swoich danych osobie trzeciej (czyli mnie). Ja zrezygnowałam, bo sąsiedzi twierdzili, że prawdopodobnie właściciel mieszka w Niemczech i kupiłam inną działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniss 30.11.2006 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Nie ma za co. Życzę powodzenia!Daj znać czy się powiodło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 30.11.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Polecam zapytać w miejscowym sklepiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor123 02.12.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Mając nr działki proponowałbym w Starostwie Powiatowym wystapić o wypis z rejestru gruntów, gdzie widnieje imię i nazwisko wraz z adresem właściciela działki, mówiąc otwarcie, że jesteś zainteresowany zakupem. Powinno się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 02.12.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Jak nie ma się numeru działki to można to ustalić w starostwie, szczególnie, jak obok są budynki (po numerach). W starostwie niechętnie dają dane osobowe, ale udostępniają nr księgi wieczystej (kosztuje to kilka złotych). Z numerem księgi w wydziale ksiąg znajdzie się dane właściciela. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniss 03.12.2006 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Przecież OnOff wyraźnie napisał, że ma numer działki i zna nazwisko właściciela, a w księgach nie ma adresu. Po za tym temat już nie aktualny, bo właściciel się znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HAK-S. 04.12.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Jeśli wiadomość od hydraulika nie potwierdzi się- poproś o ustalenie właściciela geodetę. Bezpośrednio w starostwie niczego się nie dowiesz- ustawa o ochronie danych osobowych skutecznie utrudnia życie. Geodeci mają swoje sposoby (i znajomości).Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 09.12.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 zaglądać to wszystkich starych chat i szukać gospodarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksetvipb 10.12.2006 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Polecam zapytać w miejscowym sklepiku. a jeśli włąściciel nie chodzi do sklepików...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts