hobo2000 30.11.2006 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 chcialem umiescic kilka zdjec z budowy takiego domu,tylko nie wiem czy bedzie jakies zainteresowanie?Moze to byc poronanie dla tych osob,ktore buduja szkieletowo w Polsce,czekam na posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 09.12.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 ...no to na co czekasz - wal te foty my friend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 17.12.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 witaj chętnie poczytamy o tym co napiszesz i poglądamy to co wkleisz i podzielisz się z nami swoimi uwagami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aandrzej 17.12.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Witaj. Juz od dziś czekamy na zdięcia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekiBogusia 12.08.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Pracuje w USA juz 7 lat. Przez ten czas nazbieralo mi sie duzo zdjec z wybudowanych przeze mnie domow. Wiec jesli tylko ktos mi wytlumaczy jak je wam pokazac, to z mila checia to zrobie. Moze podpatrzycie cos do swojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tilcia 03.01.2008 02:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Mozesz skorzystac z darmowego servisu http://fotosik.pl/ Chetnie obejrze te fotki Apropo jaka jest orientacyjna cena budowy domu za stope w IL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts