haloowaw 30.11.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Mam tego typu problem, iż w moim mieszkaniu funcjonują jeszcze stare zabezpieczenia elektryczne - korki wkręcane. Chciałbym zmienić to cuś na nowoczesną białą skrzyneczkę z przełącznikami. Ile to może kosztować? Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 30.11.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Moge polecic pod warunkiem,ze jestes z okolic Trojmiasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demex 01.12.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 A czy coś sie dzieje niedobrego? Jeśli działa to nie ma co ruszać. Ja z okazji rozbudowy musiałem rozgrzebać całą elektrykę.Bezpieczniki(15 szt) + różnicówka + skrzyneczka (wszyskto legrand) 200-250 złotych w zależności od churtowni. Ile za wykonanie to nie wiem... sam sobie zrobię. PS. Znalazłęm hurtownię z cemami 10% mniejszymi niż Leroy Merlin czy Castorama. Polecam - Elektro_Spark RZeszów. Okulickiego. Siedziba główna z Lublinie ul Energetyków. Ale tam nie wiem jakie mają ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garcia27 01.12.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Witam. Jak jesteś ze śląska to zapraszam na priva lub e-maila.Tak na ślepo nie da się nic powiedzieć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts