Redakcja 30.11.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Odpowiedzieliśmy już w kilku miejscach, ale wobec presji Forumowiczów, odpowiadamy raz jeszcze: Wasze uwagi zostaną uwzględnione przy modyfikacji nowego projektu forum. Czytamy Wasze opinie, więc i znamy Wasze zdanie, ale prosimy o zrozumienie. Zmieniamy wygląd graficzny stron MURATORA, nad projektem pracuje wiele osób. Wobec takiej Waszej reakcji na pewno nie pozostawimy forum w obecnej postaci. Prosimy zatem o cierpliwość, pracujemy nad dalszymi zmianami, z trudem znosząc rolę chłopca do bicia. Pozdrawiamy Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 30.11.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 http://rezulak.pl/gify/oklasky.gif no cóż wzruszyłem się serio serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aru 30.11.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 pożyjemy, zobaczymya ja poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.11.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Nie chciałbym aby mój post został odebrany jako zaczepny, naprawdę szczerze pytam, czy oprócz zmiany grafiki zostaną usunięte występujące od dłuższego czasu pewne bolączki forum, np. blokowanie się wątków, czy też inne sprawy od dawna zgłaszane przez forumowiczów? Bo jeśli nie, to nie bardzo widze sens zmian, wszak grafika to tylko 'opakowanie' i ono ma znaczenie drugorzędne moim zdaniempozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.11.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Redakcja napisał: Wobec takiej Waszej reakcji na pewno nie pozostawimy forum w obecnej postaci. Prosimy zatem o cierpliwość, pracujemy nad dalszymi zmianami, z trudem znosząc rolę chłopca do bicia. Pozdrawiamy Redakcja Gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą. Nikt z nas nie żądał żadnych zmian na forum. Było bardzo dobrze. Mało tego. Większość chce powrotu starej wersji, a najlepiej WYBORU obu opcji. Starej i nowej. Jak na poczcie Interii: http://poczta.interia.pl/ . To dopiero będzie wyznacznik, czy Redakcja liczy się z naszymi opiniami. I jeszcze jedno. Gdy Redakcja była głucha i ślepa na nasze protesty, postanowiłam nie pisać na forum do czasu umożliwienia mi posiadania starej wersji. Tak więc wciąż będę czekać, a ten post jest wyjątkiem i mam nadzieję, że Redakcja to doceni i weźmie jak najszybciej pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 30.11.2006 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 \ napisał: Redakcja napisał: Gdy Redakcja była głucha i ślepa na nasze protesty, postanowiłam nie pisać na forum do czasu umożliwienia mi posiadania starej wersji. Tak więc wciąż będę czekać, a ten post jest wyjątkiem i mam nadzieję, że Redakcja to doceni i weźmie jak najszybciej pod uwagę.[/b] Forma tego protestu rozdziera nam serce.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.11.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Kocham REDAKCJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.11.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 \ napisał: Sloneczko napisał: Redakcja napisał: Gdy Redakcja była głucha i ślepa na nasze protesty, postanowiłam nie pisać na forum do czasu umożliwienia mi posiadania starej wersji. Tak więc wciąż będę czekać, a ten post jest wyjątkiem i mam nadzieję, że Redakcja to doceni i weźmie jak najszybciej pod uwagę.[/b] Forma tego protestu rozdziera nam serce.............. teraz to ja sie wzruszylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 \ napisał: Redakcja napisał: Sloneczko napisał: Redakcja napisał: Gdy Redakcja była głucha i ślepa na nasze protesty, postanowiłam nie pisać na forum do czasu umożliwienia mi posiadania starej wersji. Tak więc wciąż będę czekać, a ten post jest wyjątkiem i mam nadzieję, że Redakcja to doceni i weźmie jak najszybciej pod uwagę.[/b] Forma tego protestu rozdziera nam serce.............. teraz to ja sie wzruszylam bez przesady proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.11.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 \ napisał: frosch napisał: Redakcja napisał: Sloneczko napisał: Redakcja napisał: Gdy Redakcja była głucha i ślepa na nasze protesty, postanowiłam nie pisać na forum do czasu umożliwienia mi posiadania starej wersji. Tak więc wciąż będę czekać, a ten post jest wyjątkiem i mam nadzieję, że Redakcja to doceni i weźmie jak najszybciej pod uwagę.[/b] Forma tego protestu rozdziera nam serce.............. teraz to ja sie wzruszylam bez przesady proszę Majka , nie moge .....przewrazliwiona osoba jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Sloneczko napisał: Gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą. Nikt z nas nie żądał żadnych zmian na forum. Było bardzo dobrze. Mało tego. Większość chce powrotu starej wersji, a najlepiej WYBORU obu opcji. Starej i nowej. Jak na poczcie Interii: http://poczta.interia.pl/ . To dopiero będzie wyznacznik, czy Redakcja liczy się z naszymi opiniami. I jeszcze jedno. Gdy Redakcja była głucha i ślepa na nasze protesty, postanowiłam nie pisać na forum do czasu umożliwienia mi posiadania starej wersji. Tak więc wciąż będę czekać, a ten post jest wyjątkiem i mam nadzieję, że Redakcja to doceni i weźmie jak najszybciej pod uwagę. Tekst jest super . Prosze tylko zebys wypowiadala sie w swoim imieniu, bo mowiac nikt z nas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.11.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 ramach empatii z rozdartym sercem Redakcji tez sobie cos tam rozdarłam [ale nie powiem co ] (btw. zawsze wiedzialam ze Red . ma pocz .humoru i sie nie myslilam jak widze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.11.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Sloneczko napisał: Większość chce powrotu starej wersji Nie przesadzałabym z tą większością. Tak tak. widziałam wyniki ankiety. Ale na forum jest jeszcze wiele osób, które się nie wypowiedziały. A powrotu starego chciało kilku krzykaczy, którzy pisali tak wiele postów, ze miało się wrażenie, że to opinia setek użytkowników. Owszem, wiele osób źle odebrało zmianę, ale wielu z nich postulowało poprawki a nie powrót do starego wyglądu (notabene w starym też były czarne litery na białym tle). . Tak więc proszę nie próbuj fałszować rzeczywistości. A te rozdzierające teksty o swoim odejściu z forum daruj sobie... O wiele bardziej mi przykro z powodu odejścia kilku fachowców, którzy tu jeszcze do niedawna udzielali porad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.11.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 przy okazji cytowania widze jeszcze jedna niefajna rzecz - zaciera sie granica kto co mowi kiedys wielokrotne cytowanie mialo formie "okienko w okienku... w okienku" itd i poszczegolne wypowiedzi byly b. wyraznie oddzielone ramka teraz wszystko sie zlewa i ja juz np. mam trudnosc zeby sie zorientowac czyje slowa sa czyje frosch napisał: Majka napisał: frosch napisał: Redakcja napisał: Sloneczko napisał: Redakcja napisał: Gdy Redakcja była głucha i ślepa na nasze protesty, postanowiłam nie pisać na forum do czasu umożliwienia mi posiadania starej wersji. Tak więc wciąż będę czekać, a ten post jest wyjątkiem i mam nadzieję, że Redakcja to doceni i weźmie jak najszybciej pod uwagę.[/b] Forma tego protestu rozdziera nam serce.............. teraz to ja sie wzruszylam bez przesady proszę Majka , nie moge .....przewrazliwiona osoba jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.11.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 zielonooka napisał: przy okazji cytowania widze jeszcze jedna niefajna rzecz - zaciera sie granica kto co mowi kiedys wielokrotne cytowanie mialo formie "okienko w okienku... w okienku" Może czas nauczyć się ładnie cytować ?. Mnie też się nie podoba, ze cytowany tekst nie jest oddzielony ani ramka ani linią. Jednak takie wielokrotnie cytowanie też jest bez sensu. Uczestniczę w życiu kilku forów (jako user, jako moderator a nawet jako administrator), ale takiej maniery nie spotkałam nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 30.11.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Sloneczko napisał: (....) To dopiero będzie wyznacznik, czy Redakcja liczy się z naszymi opiniami. Proponuje poszukac innego wyznacznika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Wciaz nie moge wyczyscic mojej skrzynki. Wczesniej nie bylo tego problemu , wiec moze ktos zwroci na to uwage. I ta za szeroka strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.11.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 zielonooka napisał: ramach empatii z rozdartym sercem Redakcji tez sobie cos tam rozdarłam [ale nie powiem co ] (btw. zawsze wiedzialam ze Red . ma pocz .humoru i sie nie myslilam jak widze ) A mi wczoraj szlag trafił spodnie...ale przy pile do drewna... w sensie się rozerwały - od butów po same j..a . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.11.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 JoShi napisał: O wiele bardziej mi przykro z powodu odejścia kilku fachowców, którzy tu jeszcze do niedawna udzielali porad. Ludzie honoru, po prostu (którego mnie brak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.11.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Sloneczko napisał: Ludzie honoru, po prostu (którego mnie brak). Weź przestań bo sie popłaczę Ani nie wiesz o kim pisze ani nie masz pojęcia czemu juz tu nie pisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts