selimm 30.11.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Wobec takiej Waszej reakcji na pewno nie pozostawimy forum w obecnej postaci. Prosimy zatem o cierpliwość, pracujemy nad dalszymi zmianami, z trudem znosząc rolę chłopca do bicia. Pozdrawiamy Redakcja Gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą. Nikt z nas nie żądał żadnych zmian na forum. Było bardzo dobrze. Mało tego. Większość chce powrotu starej wersji, a najlepiej WYBORU obu opcji. Starej i nowej. Jak na poczcie Interii: http://poczta.interia.pl/ . To dopiero będzie wyznacznik, czy Redakcja liczy się z naszymi opiniami. I jeszcze jedno. Gdy Redakcja była głucha i ślepa na nasze protesty, postanowiłam nie pisać na forum do czasu umożliwienia mi posiadania starej wersji. Tak więc wciąż będę czekać, a ten post jest wyjątkiem i mam nadzieję, że Redakcja to doceni i weźmie jak najszybciej pod uwagę. Słoneczko ,Skarbie ...Tesciowe Ci sie rozmnozyły ...czy co ? będzie dobrze naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.11.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Pax, pax, pax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 01.12.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Sarkazm Redakcji wobec nieco przeegzaltowanej forumowiczki był moim zdaniem zbędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.12.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Kocham REDAKCJĘ ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 01.12.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 O wiele bardziej mi przykro z powodu odejścia kilku fachowców, którzy tu jeszcze do niedawna udzielali porad. Ludzie honoru, po prostu (którego mnie brak). Sloneczko . W watku obok deklarowalas , ze wiecej nic nie napiszesz . Co jest z toba ? Wlasnych slow nie szanujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.12.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 O wiele bardziej mi przykro z powodu odejścia kilku fachowców, którzy tu jeszcze do niedawna udzielali porad. Czy jest w tym coś dziwnego skoro forum żyje głównie takimi i podobnymi dyskusjami. Pytania budowlane zazwyczaj kwitowane sobie złośliwościami o istnieniu wyszukiwarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.12.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Pytania budowlane zazwyczaj kwitowane sobie złośliwościami o istnieniu wyszukiwarki. Jeśli to do mnie to wypraszam sobie. Ja zawsze staram sie pomóc jeśli tylko cos wiem na dany temat. A z tych bezsensownych dyskusji, których przy okazji zmiany wyglądu forum, namnozyło się jak królików ten jest jedyny w którym sie wypowiadam. Budowa budowa a rozrywka tez mi sie należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canola 01.12.2006 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 redakcja Wobec takiej Waszej reakcji na pewno nie pozostawimy forum w obecnej postaci. Prosimy zatem o cierpliwość, pracujemy nad dalszymi zmianami, z trudem znosząc rolę chłopca do bicia. Pozdrawiamy Redakcja Gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą. Nikt z nas nie żądał żadnych zmian na forum. Było bardzo dobrze. Mało tego. Większość chce powrotu starej wersji, a najlepiej WYBORU obu opcji. Starej i nowej. Jak na poczcie Interii: http://poczta.interia.pl/ . To dopiero będzie wyznacznik, czy Redakcja liczy się z naszymi opiniami. I jeszcze jedno. Gdy Redakcja była głucha i ślepa na nasze protesty, postanowiłam nie pisać na forum do czasu umożliwienia mi posiadania starej wersji. Tak więc wciąż będę czekać, a ten post jest wyjątkiem i mam nadzieję, że Redakcja to doceni i weźmie jak najszybciej pod uwagę. Forma tego protestu rozdziera nam serce.............. zalogowałam się właśnie (pod wpływem przeczytania kupionego pierwszy raz numeru gazety), zajrzałam do tego działu, bo słabo bardzo widać litery i chciałam dowiedzieć się, czy to norma, i.... zdębiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canola 01.12.2006 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 ojej, do tego Redakcja nie potrafi cytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canola 01.12.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 próbuję jeszcze raz, bo może to ja nie potrafię jednak cytować : Sarkazm Redakcji wobec nieco przeegzaltowanej forumowiczki był moim zdaniem zbędny zgadzam się z powyższą opinią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canola 01.12.2006 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 ostatnie podejście : Gdy Redakcja była głucha i ślepa na nasze protesty, postanowiłam nie pisać na forum do czasu umożliwienia mi posiadania starej wersji. Tak więc wciąż będę czekać, a ten post jest wyjątkiem i mam nadzieję, że Redakcja to doceni i weźmie jak najszybciej pod uwagę.[/b] Forma tego protestu rozdziera nam serce.............. jednak redakcja nie potrafi korzystać z funkcji własnego forum. cytaty w tej formie graficznej są i tak nieczytelne, zlewają się z wypowiedzią. brak formy i brak szacunku dla forumowicza. życzę redakcji zmiany podejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.12.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 ramach empatii z rozdartym sercem Redakcji tez sobie cos tam rozdarłam [ale nie powiem co ] (btw. zawsze wiedzialam ze Red . ma pocz .humoru i sie nie myslilam jak widze ) A mi wczoraj szlag trafił spodnie...ale przy pile do drewna... w sensie się rozerwały - od butów po same j..a . czyli tez czujesz wielka empatie do osobistej tragedi forumowicza o wdziecznym nicku Słoneczko? to juz nas jest troje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 02.12.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Czyż by nowe zmiany nas czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georg 02.12.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 mnie sie nie podoba ta nowa szata muratora stare bylo lepsze. na czat nie mozna wejsc ze stronki tylko trzeba otwierac nowe łokienko, ale moze kiedys tez tak bylo chociaz raczej sobie nie przypominam zebym musial otwierac 2 łokno. pozatym kolory sa za jaskrawe ze juz wymiekam po 5 minutach.Ogolnie podsumowujac jakos tu nieswojo a czulem sie kiedys jak w domu pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 zalogowałam się właśnie (pod wpływem przeczytania kupionego pierwszy raz numeru gazety), zajrzałam do tego działu, bo słabo bardzo widać litery i chciałam dowiedzieć się, czy to norma, i.... zdębiałam Troll? I to nie mimiglapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 02.12.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Może..Niemniej faktem jest, że przy cytowaniu trzeba wlec kursor, bo jakoś zostaje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 03.12.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Może.. Niemniej faktem jest, że przy cytowaniu trzeba wlec kursor, bo jakoś zostaje.. A w ogóle to daje sie tak cytowac, zeby bylo wiadomo gdzie cytat a gdzie reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 03.12.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Może.. Niemniej faktem jest, że przy cytowaniu trzeba wlec kursor, bo jakoś zostaje.. A w ogóle to daje sie tak cytowac, zeby bylo wiadomo gdzie cytat a gdzie reszta a nawet można rozróżniać cytaty, cy te od Tacyta cy od Tacyta te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 04.12.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 NO I CO Z TYM WASZYM UWZGLĘDNIENIEM UWAG O FORUM????TEMAT ZAPODANY I DU...A !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 to ja jeszcze coś dorzucę ...... otóż wchodząc we własny PROFIL nie można prześledzić historii swoich wpisów .....wchodząc na profil innych użytkowników -wszystko jest ok -można zobaczyć od pierwszego do ostatniego wpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts