boorg 04.12.2006 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ...Zmieniamy wygląd graficzny stron MURATORA, nad projektem pracuje wiele osób... W/g mnie: Gdzie kucharek sześć, tam nie ma co jeść albo Gdzie kucharek sześć, tam cycków dwanaście. Reasumując: Tak czy siak zdechniemy z głodu (chociaż w tym wypadku raczej oślepniemy ). A tak na marginesie: Czemu Redakcja pisze kolorowo i dużymi literami??? Nie potrafi czytać swojej nowej, cudownej czcionki, na świetlistej poświacie bijącej z monitora? P.S. Wiem, jestem złosliwy. Ale to Wy pozbawiliście mnie przyjemności korzystania z mojego ulubionego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 05.12.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 zmienie sobie strone startowa, bo wam nabijam wejscia, a nie czytam bo nie wyrabiam, rzucam tylko okiem czy wciaz szaro .... mam nadzieje, ze juz niedlugo to sie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.12.2006 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 ZMIANY SĄ W TOKU. CIERPLIWOŚCI I BĘDZIE LEPIEJ! Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 05.12.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 ramach empatii z rozdartym sercem Redakcji tez sobie cos tam rozdarłam [ale nie powiem co ] (btw. zawsze wiedzialam ze Red . ma pocz .humoru i sie nie myslilam jak widze ) A mi wczoraj szlag trafił spodnie...ale przy pile do drewna... w sensie się rozerwały - od butów po same j..a . czyli tez czujesz wielka empatie do osobistej tragedi forumowicza o wdziecznym nicku Słoneczko? to juz nas jest troje czworo Redakcjo kończ szybciej te zmiany, niektóre wypowiedzi to żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 05.12.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 czworo obawiam się, że więcej Redakcjo kończ szybciej te zmiany, niektóre wypowiedzi to żenada Napięcie rośnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 05.12.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 ...Zmieniamy wygląd graficzny stron MURATORA, nad projektem pracuje wiele osób... W/g mnie: Gdzie kucharek sześć, tam nie ma co jeść albo Gdzie kucharek sześć, tam cycków dwanaście. Gdzie kucharek sześć, tam jest co pomacać A tak na marginesie: Czemu Redakcja pisze kolorowo i dużymi literami??? Nie potrafi czytać swojej nowej, cudownej czcionki, na świetlistej poświacie bijącej z monitora? Patrzaj kolego Boorg, o tym samym pomyślałach sobie ps. Też kocham Redakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.12.2006 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 to ja jeszcze coś dorzucę ...... otóż wchodząc we własny PROFIL nie można prześledzić historii swoich wpisów .....wchodząc na profil innych użytkowników -wszystko jest ok -można zobaczyć od pierwszego do ostatniego wpisu u mnie odwrotnie - często nie mogę zobaczyć postów innych Forumowiczów ale cierpliwe naciskanie w F5 bywa, że już po 5-7 razach przynosi efekt najbardziej, poza trupią żarówą jasności i lyterkamy-lylyputamy brak mi RAMEK dookoła stron i postów takich jak choćby na tym forum >>> http://www.phpbb.pl dla porównania kiedyś i teraz "główna" dół - teraz i niedawno [skan z okresu żałoby, obecna kolorystyka porównywalna ] http://img138.imageshack.us/img138/6594/fmmainnewbk4.png http://img142.imageshack.us/img142/9476/fmmainoldri3.png topic z cytatem - teraz i niedawno http://img134.imageshack.us/img134/1853/fmnewqz0.png http://img227.imageshack.us/img227/3640/fmoldjr1.png tu najbardziej widac różnicę w czcionce, rozjechanie interlinii szare tło wystepujace co drugi post no i wyraźnie widoczny cytat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nike 06.12.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Droga Redakcjo! Na zepsucie forum potrzebowaliście KILKU GODZIN. Ile potrzebujecie na naprawę? Bo minęło 10(!!) dni i efektów zmian na lepsze NIE MA. Jak długo mamy czekać? Ktoś w ogóle wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.12.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 To i ja dorzucę moje spostrzeżenie .Kiedyś wychodząc ze swojej skrzynki można było wejść na każdy dział Forum , teraz tylko na Stronę Główną . Mam nadzieję że to przejściowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.12.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 no nieźle. literki czarniejsze i bardziej tłuste. Mógłyby byc nie tak ściśniete pw da sie usuwać, widać ile sie ich ma ikonki czytelniejsze cytaty podkreślone jeszcze tylko trochę tło ciemniejsze i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.12.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 jest niezle...zeby tylko w grupie szczecinskiej nie pojawiało sie NON_STOP ze postów brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 07.12.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Wygląda gorzej. Rozdzielczość do bani. A "Informacja" ciągle mi wyskakuje gdy chcę zobaczyć ostatnie wiadomości Uleganie do niczego nie prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 07.12.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 No teraz może byc, chyba "połączono" stare z nowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 07.12.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 czy nie może być tak, zebysmy mieli do wyboru starą wersję [ bez żadnych ulepszeń] i nową [wszytsko jedno jaką]?? teraz nawet nie mogę sobie zobaczyć moich pamiątkwoych privików w takiej wersji jak przyszły nie lubię zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.12.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ..no, no... nie najgorzej oczy się nie męczą, cytaty widoczne, linki też, kolorystyka i styl [nowe] zachowane ino RAMEK nie ma posty takie od morza od morza ale ogólnie na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.12.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 A ja tam jestem zadowolona , dużo czytelniejsze, za wyjątkiem rozciągniętej trochę strony, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.12.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Miałem nadzieje ze będzie lepiej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.12.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jest zauważalnie lepiej. Rano buszowałem na forum w pracy i teraz wieczorem jak właczyłem w domu mało zawału nie dostałem. Myślałem że awaria monitora Oczywiscie moze być jeszcze lepiej kaizen kaizen kaizen .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 07.12.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Z pewnoscia ta zmiana w porownaniu z poprzednia jest bardziej udana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.12.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 to ja jeszcze coś dorzucę ...... otóż wchodząc we własny PROFIL nie można prześledzić historii swoich wpisów .....wchodząc na profil innych użytkowników -wszystko jest ok -można zobaczyć od pierwszego do ostatniego wpisu a ja nadal nie mogę wejść w swoją historię wpisów czcionka ok ...grubość ok ........dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts