CAEN 15.12.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Mam kontakt na pewną hurtownię w Bolszewie, która przetrzyma materiał do wiosny a co do cen - wg info mojego "budowlańca" - można z nimi negocjować na podstawie ofert otrzymanych z almaresu może nie będzie tak trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 15.12.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 aaaa i szczere GRATULKI, pozwolenie w ręku to już połowa sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 15.12.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 dzieki.przymowie sie pozniej o ten kontakt na Bolszewo.dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 18.12.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 CAEN jakbys mogl dac namiar na Bolszewo bede wdzieczny,brat moj chce sie tam przejechac.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 19.12.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Byłam w ubiegły weekend w Almaresie bez najmniejszego problemu przetrzymają cokolwiek kupisz i jak długo zechcesz.. zostawiłam tam projekt z prośbą o wycenę silki, klinkieru etc.. jeśli mimo wszystko interesuje Cię kontakt do Bolszewa postaram się go zorganizować (telefon ma mój kierbud) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janson 19.12.2006 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 CAEN - to bardzo dobra wiadomosc!!! bo u mnie krucho z magazynowaniem materialow Czy cos placicsz za wycene materialow pod projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 19.12.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Wycena jest bezpłatna.. robię ją po to, aby mieć podkładkę - przecież trzeba się troszkę potargować Jak już osiągniemy cenowy kompromis składam zamówienie, płacę i czekam na dostawę (w moim przypadku II-IV/2007) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janson 19.12.2006 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 A jaki zakres dostawy przewidujesz - co zazmawiacie - na stan surowy otwarty czy cos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 19.12.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Docelowo mam zamiar zamówić stan surowy zamknięty, jednak na okna i drzwi będę musiała zaczekać do chwili, kiedy urosną mury (by uniknąć niemilych niespodzianek). Póki co mam dach, rynny, bloczki betonowe, izolacje, silkę, komin, klinkier..hmmm co jeszcze aaaa, w tym tygoniu mam zamiar odwiedzić tartak i kupić drewno na więźbę, czeka mnie też zakup stali - brrrrr, strach się bać!!! umówiłam też ekipę i kierownika budowy, podłączyłam do działki wodę, to przed zimą chyba wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janson 19.12.2006 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Myslisz moze o tartaku w Chynowie? (chyba tak tak wioska sie nazywa)Daj prosze znac za ile kupisz drewno na wiezbe. Ja slyszalem o cenach 650 - 700 zl / m3 - drewno juz impregnowane - cena gdzies z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 19.12.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Jak tylko będę miała wycenę dam znać Mam zamiar pojechać do Luzina (Kleba) ponoć b. atrakcyjny cenowo no i materiałowo też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 19.12.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 W Almaresie na zapytanie mailowe p. Daniel Ziemann odpowiedzial: '' niestety z powodu braku miejsca na placu nie ma mozliwosci zmagazynowania materialu'',no ale nic pojade tam osobiscie to pogadam.Powiedz mi jak dlugo trzeba czekac na wycene i daj znac jak juz ja poznasz.aha kontakt na bolszewo poprosze,no bo moze jednak ...a no i ostatnia sprawa czy kierownika masz tylko umowionego czy juz podpisalas umowe,bo nie wiem jak mam to zalatwic z moim,czy tylko na razie na gebe,a latem przed rozpoczeciem inwestycji podpisac umowe,czy juz teraz ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 20.12.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Wycenę w Almaresie zostawiłam w ub. sobotę a gotowa ma być na dziś lub jutro.. niestety rozmawiałam z kim innym, ale nazwisko baaardzo znajome, chyba miałam przyjemność poznać już tego człowieka.Co do kierownika - podpisałam już umowę i wpłaciłam zaliczkę (400zł). Z ekipą budowlaną też mam umowę chociaż w tym przypadku zrezygnowałam z jakichkolwiek zaliczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 20.12.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Zapomniałam dodać, że odwiedziłam również tartak. Drewno póki co (zaimpregnowane) to koszt jakichś 750zł/m - w styczniu cena ma być niższa o 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 20.12.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Życzę Ci aby ta wycena była naprawdę miła dla oka i kieszeni.no i tak jak pisałem jestem bardzo ciekawy,jak Ci to podliczą.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 20.12.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Dam znać co wynegocjowałam.. (nie odpuszczam łatwo) pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 22.12.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://images4.fotosik.pl/258/0c1750493f4c8503.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 24.12.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Wesołych Swiat oraz szczesliwego Nowego Roku dla Wszystkich forumowiczów zyczy Malgosia i Michal PS. Caen jak tam twoja wycena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janson 24.12.2006 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Wszystkiego Dobrego dla Was i Waszych rodzin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 01.01.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 W czwartek rozmawialem z facetem w Lesniewie pustak BK 6.30 sztukabloczek fundamentowy- 2.7-2.8 sztukaceny maja lepsze jak w Almaresie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts