CAEN 02.01.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 masz rację, ceny lepsze niż w almaresie.. ale trzeba negocjować, negocjować i jeszcze raz negocjować !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 02.01.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU !!!! NISKICH CEN, RZETELNYCH WYKONAWCÓW I PRZYCHYLNYCH URZĘDNIKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 02.01.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 W czwartek rozmawialem z facetem w Lesniewie pustak BK 6.30 sztuka bloczek fundamentowy- 2.7-2.8 sztuka ceny maja lepsze jak w Almaresie.pozdrawiam a tak na marginesie.. ciekawi mnie z jaką ofertą wyszedł do Ciebie almares, jeśli to nie tajemnica oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 03.01.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 przy zakupie gazobetonu i bloczków warto też sprawdzić ich parametry techniczne, almares handluje produktami z prefabetu a tam do wyboru są przynajmniej dwie odmiany.. najpierw słuchałam, słuchałam, słuchałam a później targowałam, targowałam, targowałam.. (słabsza odmiana z pewnością będzie tańsza niż 6,30/szt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 14.01.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Caen,no wlasnie jest odmiana 500 i 600 jesli chodzi o BK.jedna jest mocniejsza,ale izolacyjnie gorsza druga na odwrot.Odmiana 600 jest drozsza.W almaresie i oltransie cena byla 7 zl,w maxbudzie kosakowo 6.80(ale juz miala skoczyc do gory) w lesniewie 6.30.Zakladalem (choc moze blednie)ze to ceny za ta sama odmiane i dlatego roznica miedzy almaresem i lesniewem 70 gr/szt na korzysc lesniewa,pogrzebala Almares.Nie zdecydowalem sie na zakup mat. bo generalnie nikt nie chcial tego trzymac do wrzesnia(oprocz maxbudu,ale oni chcieli mi doliczyc transport).Teraz jednak planuje podzwonic po hurtowniach,zobacze co i jak i zwioze wszystko do tescia.Oczywiscie bede musial potem wynajac transport i przewiezc to na budowe,ale mysle ze finansowo nie strace,no i nie bede musial czekac na material.Tak nawiasem mowiac,moze wiecie jaki jest koszt transportu 15 palet z pustakami odleglosc 25 km Rumia-Lesniewo.Woz z HDS.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 14.01.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Już zrobiłam zakupy.. bk (600) w almaresie kupiłam za 6,61/szt (brutto) wszystko zobowiązałam się odebrać do końca marca, chociaż moja budowa właśnie wystartowała i może się zdarzyć, że towar zabiorę wcześniej. Prócz betonu kupiłam również bloczki fundamentowe, stal, kominy, drewno na dach i stropy, blachodachówkę, rynny, teraz robię casting na najtańszy (przy zachowaniu pewnych norm jakościowych) styropian i tu najbarciej atrakcyjna cenowo jest firma Budulec w Bolszewie - styropian o twardości (gęstości) 15, 150 zł/m3 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 14.01.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 sluchaj a jak ksztaltuja sie ceny stali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 14.01.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u mnie tak.. pręt zbrojeniowy fi 6 - 2,23/kgpręt okrągły dwustr. żebr. fi 12 - 2,00/kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 18.01.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 pustaki BK jutro beda zakupione.cena ... 6.59 szt. odmiana 600,paletyzowane .dzieki Caen bo to dzieki Tobie W lesniewie 6.40 ale luzem. PS kupilem w Almaresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.01.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Janson , a nie zdziw się jeśli zobaczysz w nocy sporo światełek koło zbiornika Żarnowieckiego... chcemy się tam wybrać na rwoerkach w piątek na noc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 19.01.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 pustaki BK jutro beda zakupione.cena ... 6.59 szt. odmiana 600,paletyzowane .dzieki Caen bo to dzieki Tobie W lesniewie 6.40 ale luzem. PS kupilem w Almaresie. nie ma za co.. jeśli tylko będę mogła - chętnie pomogę no i w dalszym ciągu będę informowała o cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janson 19.01.2007 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Mały - tam u mnie jest tak ciemno, że zauwazylbym Ciebie nawet z Wejherowa;) Swoja droga ciekaw jestem czy plany uruchomienia kolejki (autobus szynowy) z Wejherowa do Kartuz przez Lębork i Choczewo zostana zrealizowane:) mam z 70 metrow do torow;) Ponoc ten projekt ma wspolfinansowac Unia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.01.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Mały - tam u mnie jest tak ciemno, że zauwazylbym Ciebie nawet z Wejherowa;) Swoja droga ciekaw jestem czy plany uruchomienia kolejki (autobus szynowy) z Wejherowa do Kartuz przez Lębork i Choczewo zostana zrealizowane:) mam z 70 metrow do torow;) Ponoc ten projekt ma wspolfinansowac Unia Zajrzyj na http://www.wejher.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janson 19.01.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Cos z ta strona jest nie tak - pojawia mi sie jakas firma szkoleniowa.No ale nic... przy okazji zapytam was z czego polecacie stawaic sciany? slyszalem ze ceramika mocno podrozala i ze bardziej oplaca sie beton komorkowy. Czy to prawda? Szukam czegos dobrego i w miare taniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 19.01.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 BK zdecydowanie wygrał casting na mój dom pozdrawiam, Kasia Mały.. faktycznie coś z tą stronką nie tak po wpisaniu adresu pojawia się OK a ja naprawdę uwielbiam jazdę na rowerze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 20.01.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 jesli chodzi o sciany to ja od zawsze uznawalem tylko BK.łatwa obróbka,wytwórnia (sprawdzona) pod ręką,cena przyjazna.Ceramika to niby naturalne,fajne i w ogóle,ale dla mnie to chwyt reklamowy. Caen a powiedz mi ile placilas w almaresie za bloczki fundamentowe (co prawda one raczej nie drozeja tak jak BK) a takze w jakiej cenie jest 1m3 betonu B15,bo rozumiem ze tez go kupowalas w Almaresie? swoja droga slyszalem ze beton oplaca sie brac w Wakozie,ale czy to prawda ... aha czy jest jakas dodatkowa oplata za pompe?? ps a tak w nawiasie to gdzie sie budujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 22.01.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 WITAM! Ceny bloczków nie pamiętam musiałabym przeszperać papierki, ale wydaje mi się, że ok. 3,10/szt. Natomiast beton to świeża sprawa w ubiegły piątek wylewaliśmy ławy Tym razem korzystałam z usług wakozu, który życzy sobie 220 zł netto za m3 B20, transport gratis. Mój domek rośnie w Górze (kiedyś Pomorskiej) pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkag 22.01.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 witambuduje się w Redzie, ale ta grupa jest mi równie bliska jak trójmiejska.Jeśli chodzi o bloczki fundamentowe to najtaniej jest w Małkowie firma Polbet-3.1 brutto. W Almaresie kosztują już 3.96zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkag 22.01.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Wakoz rzeczywiscie na dzień dzisiejszy jest najtanszy, bo w cenę podaną przez Caen wliczają już pompę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkag 22.01.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 CEAN napisz proszę gdzie kupiłaś stalDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts