NOTO 16.01.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Na giełdzie kwiatowej na Karmelkowej, co czwartek wcześnie rano (od 4.00). A po ile tam chiodzą storczyki ? Storczyk storczykowi nie rowny.Sa takie po 30zl ,po 150zl jak i drozsze. Jako że nie mam zbyt wiele doświadczenia to kupił bym te tańsze ... ale 30 zł to wcale nie tak mało ... i wstać trzeba wcześnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 16.01.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Mozna i nie wstawac wczesnie,bo te tansze mozna dostac takze czasem w kwiaciarniach.Niestety beda one tam troche drozsze 45-60zl. Cos za cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meryblu 06.02.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Pomocy Mój Phalaenopsis chyba powoli umiera. Tzn: korzenie gnija, kwiaty opadły i jest sama łodyszka. Co dziwne na razie listki sš ładne i nic sie z nimi nie dzieje . Co mam zrobić zeby doprowadzić rolinkę do normalnosci. Orchide trzymam w orginalnej doniczce + w osłonce. Podlewam jš raz na tydzień -tzn zalewam jš wodš na 2godziny a potem odleam jš i wykładam z osłonki aby nadmiar wody odsšczyć. Pozdra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szuna 07.02.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Właśni zakupiłam dendrobium nobile. Sliczny! Czy ktoś z Was ma takiego CUDAKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts