kris19 11.05.2007 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Kris19 , gratuluje postepów w budowie . Pieknie wyglada ten wylany "chudziak" http://www.forum.aisha.pl/templates/subSilver/images/smiles/icon_brawo].gifhttp://www.forum.aisha.pl/templates/subSilver/images/smiles/icon_okok.gif Pozdrawiam, KasiaR Dzięki dzięki U Was to jest dopiero pięknie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 11.05.2007 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Tak z innej beczki to możesz mi przesłać maila z Twoimi sprawdzonymi kontaktami, a co u Ciebie z cementem I , gdzie i za ile kupujesz ?? Konrad Podaj email to Ci dam wszystkie namiary jakie posiadam Cement mam dobrą 2 całą paletę i narazie polecę na tym Pozdro [email protected] prześlij mi na tego , dzięki Konrad Poleciało na http://www.suchy166.piwko.pl/gify_ruchome/e-mail/EMAIL31.GIF Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 11.05.2007 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Czy możesz powiedzieć, ile czasu pracowała koparka przy zasypywaniu piasku? Czy w tym czasie jednocześnie piach był warstwami ubijany? I w końcu: czy p. Mariusz (koparkowy) umawia się na wykonanie pracy , czy na godziny? Dzięki i gratuluje postepów Gabba Około 6 godz - bardzo sprawnie Tak koparka jest rozliczna za godz piasek oczywiście od samochodu Piasek był zagęszczany warstwami ostatnia nawet kilka krotnie dla uzyskania równej powierzchni co pozwala bardzo precyzyjnie obliczyć ilośc betonu do wylania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 17.05.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Czy możesz powiedzieć, ile czasu pracowała koparka przy zasypywaniu piasku? Czy w tym czasie jednocześnie piach był warstwami ubijany? I w końcu: czy p. Mariusz (koparkowy) umawia się na wykonanie pracy , czy na godziny? Dzięki i gratuluje postepów Gabba Około 6 godz - bardzo sprawnie Tak koparka jest rozliczna za godz piasek oczywiście od samochodu Piasek był zagęszczany warstwami ostatnia nawet kilka krotnie dla uzyskania równej powierzchni co pozwala bardzo precyzyjnie obliczyć ilośc betonu do wylania Pozdrawiam Cześć u mnie weszło 20 wywrotek od pana Mariusza w mój fundamencik Chciałem sie zapytać na ile bloczków masz wysokość ściany fundamentowej i ile zużyłeś cementu ?? Bo u mnie jakoś strasznie dużo mi się wydaje i chcę porównać Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 18.05.2007 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Czy możesz powiedzieć, ile czasu pracowała koparka przy zasypywaniu piasku? Czy w tym czasie jednocześnie piach był warstwami ubijany? I w końcu: czy p. Mariusz (koparkowy) umawia się na wykonanie pracy , czy na godziny? Dzięki i gratuluje postepów Gabba Około 6 godz - bardzo sprawnie Tak koparka jest rozliczna za godz piasek oczywiście od samochodu Piasek był zagęszczany warstwami ostatnia nawet kilka krotnie dla uzyskania równej powierzchni co pozwala bardzo precyzyjnie obliczyć ilośc betonu do wylania Pozdrawiam Cześć u mnie weszło 20 wywrotek od pana Mariusza w mój fundamencik Chciałem sie zapytać na ile bloczków masz wysokość ściany fundamentowej i ile zużyłeś cementu ?? Bo u mnie jakoś strasznie dużo mi się wydaje i chcę porównać Pozdrawiam Konrad Dom 7 warstw a garaż 5 ale muszę sprawdzić na budowie bo liczyłem ze zdjecia.Długość całego fundamentu to około 70 m. Poszła jedna paleta cementu 1400 kg i 80 % piasku (jednen samochód od P. Mariusza) i 2 cemplasty. Na wylewkę poszło 19 m3 B15 na styk - grubość wylewki 10 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 20.05.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Kris tak porównuję i widzę ze ja mam mały domek , fundamenty po zewnętrznej to około 44m na płytę pójdzie około 9 m3 betonu, ale nic patrzę i uczę się jak to wychodzi, jak narazie piwnica nie jest przerażająca. Ale Twój stan ) bardzo ładnie się prezentuje więc postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.05.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 WITAM JEŚLI BYŚ MÓGŁ TO PODEŚLIJ PO ILE Elektryk, hydraulik , ekipa od tynkowania na zewnątrz i wewnątrz i ocieplenia poddasza. POZDRO.......i do zobaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 23.05.2007 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Kris tak porównuję i widzę ze ja mam mały domek , fundamenty po zewnętrznej to około 44m na płytę pójdzie około 9 m3 betonu, ale nic patrzę i uczę się jak to wychodzi, jak narazie piwnica nie jest przerażająca. Ale Twój stan ) bardzo ładnie się prezentuje więc postępów DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 23.05.2007 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 WITAM JEŚLI BYŚ MÓGŁ TO PODEŚLIJ PO ILE Elektryk, hydraulik , ekipa od tynkowania na zewnątrz i wewnątrz i ocieplenia poddasza. POZDRO.......i do zobaczenia... pOZDRAWIAM POLECIAŁO NA PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 24.05.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Pierwszy raz się spotkałem z tym projektem - pierwsze wrażanie - "o kurcze, ale ten dom jest reprezentacyjny" szok!! Bardzo podoba mi się ten projekt, jednak koszty budowy, które podałeś powyżej powaliły mnie na kolana :-] Ja mam zamiar się zamknąć w okolicach 80 tys za stan surowy - zamknięty a w całości 150-180 tys oczywiście nie licząc działki - robocizna to praca własnych rąk. Zapraszam do mojego dziennika - może Cię coś zainspiruje tak jak mnie zdjęcia łazienek w Twoim dzienniku - są piękne - szkoda, ze moje łazienki są takie małe ((( Trzymam kaciuki za powodzenie , Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 25.05.2007 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Kris oj widzę widzę postępy trzymam kciuki i życzę powodzenia. Napisałeś na forum, że masz ekipę od tynków zewn., co planujesz w tym roku zrobić, czy myślisz też o tynkach zewn.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 25.05.2007 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Pierwszy raz się spotkałem z tym projektem - pierwsze wrażanie - "o kurcze, ale ten dom jest reprezentacyjny" szok!! Bardzo podoba mi się ten projekt, jednak koszty budowy, które podałeś powyżej powaliły mnie na kolana :-] Ja mam zamiar się zamknąć w okolicach 80 tys za stan surowy - zamknięty a w całości 150-180 tys oczywiście nie licząc działki - robocizna to praca własnych rąk. Zapraszam do mojego dziennika - może Cię coś zainspiruje tak jak mnie zdjęcia łazienek w Twoim dzienniku - są piękne - szkoda, ze moje łazienki są takie małe ((( Trzymam kaciuki za powodzenie , Pozdrawiam Dzięki dzieki Twój dom tez jest fajny Ja bym coś zrobił z rozmiarami łazienek i holem Ale to tylko pierwsze wrażenie pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 25.05.2007 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Kris oj widzę widzę postępy trzymam kciuki i życzę powodzenia. Napisałeś na forum, że masz ekipę od tynków zewn., co planujesz w tym roku zrobić, czy myślisz też o tynkach zewn.? Dzięki Plan jest zrobić ile sie uda Zaczyna mnie to wszystko denerwować ceny, brak materiałów i myslę że w przyszłym roku bedzie jeszcze gorzej. Jezeli ocieplę dom to musze położyć tynki Chcę to zrobic równolegle z wykonczeniówką Ale czas pokaże Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 30.05.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 WITAM JEŚLI BYŚ MÓGŁ TO PODEŚLIJ PO ILE Elektryk, hydraulik , ekipa od tynkowania na zewnątrz i wewnątrz i ocieplenia poddasza. quote] jesli możesz to prześlij mi pzdr i dziek trzymam kciuki i życzę powodzenia i mówiąc szczerze mam te sam uczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 31.05.2007 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 WITAM JEŚLI BYŚ MÓGŁ TO PODEŚLIJ PO ILE Elektryk, hydraulik , ekipa od tynkowania na zewnątrz i wewnątrz i ocieplenia poddasza. quote] jesli możesz to prześlij mi pzdr i dziek trzymam kciuki i życzę powodzenia i mówiąc szczerze mam te sam uczucia Jetsem w trakcie ustalania szczegółów hydraulik - punkt 110, podłogówka 20 za m2 tynki 14-15 za m2 cem-wapienne, ocieplenie na zewnątrz 30 za m2 Jak będę wiedział coś więcej to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybciaFiga 12.06.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Kris, czekamy na nowe zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 20.06.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Witaj Kris Jeszcze raz dziękuję za podesłanie umowy - Ty jeden się odezwałeś i z Twojej wersji skorzystalśsmy (po przeróbkach) Dom prezentuje się WSPANIALE !!! Jaka przestrzeń Czekamy na dalsze prace i trzymamy kciuki za dalsze ekspresowe tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 05.07.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Kris no ruszasz , gratulacje , przynajmniej będe mógł podgladać i się uczyć, także będę zaglądał na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 06.07.2007 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Kris no ruszasz , gratulacje , przynajmniej będe mógł podgladać i się uczyć, także będę zaglądał na budowę Dzięki staram się jakos to wszystko dograć teraz bardzo szybki lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatata 10.08.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 dawno nie oglądałam co i jak, ale jestem pod wrażeniem!!! wszystko szybko i piknie! ja zaczęłam z kilka tygodni przed Tobą a dopiero cieśle weszli 2 dni temu i psioczą na rozmiary "zapałek" .Trzymam kciuki ,aby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts