mayland 02.02.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Dzięki Mi 8:) Tak myslałam ale wolałam się upewnić Wiosna idzie!!! Już prawie nie ma śniegu:) Niedługo zaczniemy kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 02.02.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Mam dwie oferty:1. 1500 zł - w tym kierownik będzie raz na tydzień - dwa, jak coś będzie działo się (ale z jego gadki raczej nie bardzo chce mi sie wierzyć),2. 2400 zł - dwa razy w tygodniu w przypadku gdy trwają prace na budowie. Różnica 900 zł a ja mam dylemat. Dodam, że ten droższy w czasie rozmowy naprawdę sprawiał wrażenie fachowca, no ale z wrażeniem to różnie bywa. I jak to jest z tym kierownikiem. Warto mieć go częściej na budowie czy to jest tylko formalność??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 02.02.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 My płacimy 1000zł za całą budowę.Stan surowy otwarty z deskowaniem i papowaniem był prawie codziennie.Teraz wpada jak mamy jakieś wątpliwości. Mago poproszę o namiary na kierownika budowy. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 02.02.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 1400zł. za pełny nadzór, łącznie z odbiorem domu. Przyjeżdżał na budowę jak miało sie dziać coś ciekawego :fundamenty, zbrojenie płyty itp. Przy zbrojeniu był nawet kilka razy. Witam Carlos1, Poproszę o namiary na kierownika budowy. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
x paweł x 03.02.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 1200zł, 600 na początek i druga połowa na zakończenie budowy, od znajomych(zaufane źródło) wiem że Pani jest w dosyć często na budowie, ja zaczynam na wiosnę i właśnie mam zamiar skorzystać z oferty owej Pani, okolice kwidzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matuszka 17.03.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 6000 brutto - w 3 ratach; ostatnia po oddaniu domu do uzytku (czy jak to się nazywa). Jest na każdym etapie, na telefon i sam wpada niezapowiedzianie (tak zapowiedział). Zważywszy, że nie jesteśmy budowlańcami i ciężko pracujemy uznaliśmy, że za intensywną prace taka płaca może być. O ile sen o aktywnie działającym kierowniku się ziści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mushashi 17.03.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 witam mam pytanko ile płaciliście za kierownika budowy czy kierownik interesował się budową czy tylko patrzył na kasę? Pozdrawiam My płacimy 3 tys w dwoch etapach -nie malo ale pisze kosztorysy załatwia nam wszelkie papiery i ma ponoc dioglądac budowy co kilka dni jak coś nie tak to kopac i rozwalac-zobaczymy jak wyjdzie w praktyce[list=] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 17.03.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 1000 zł całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Ja za prowadzenie budowy domku jednorodzinnego "biorę" 1500-1800 zł w zależności od miejsca budowy i indywidualnych wymagań inwestora. Wykonuję również kosztorysy szczegółowe oraz wskaźnikowe dla celów kredytowych. 0-608-87-67-58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 18.03.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Szukam kierownika budowy-SzczecinProsze o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raszyn13 18.03.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 2000zł a uprawnieniami architekta sprawdzony , jak coś nie takt goni roboli i nie ma dyskusji ,umie się technicznie zastosować do zmian materiałów co teraz przy braku lub cenowo niedostępnych potrafi wymyślić zamienniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
respond 18.03.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Za całość 1000zł. Budowa w Tarnowie. Załatwia papierologie, tablice budowy, itp. Zaczęliśmy tydzień temu i już dwa razy był na budowie. Zapewnił, że oprócz etapów które musi odebrać jest na każde wezwanie telefoniczne. Wystawił rachunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzu 18.03.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 1500zl za dwa lata budowy bo tyle wg kiera powinna trwac budowa + 200zl za kazdy kolejny rok. Obowiazkowo jest raz w tygodniu na budowie + na kazdy telefon. Budowa koło Leszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaliuszekkg 20.03.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 czescRowniez potrzebuje kierownika w okolicach WrocławiaProsze o info na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.03.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 mam dobrego polecanego fachowca z doswiadczeniem 1000 zeta bez faktury i w tym dokumenty na poczatekdokumenty na koniec10 wizyt (maksymalnie) nie wiem ile razy bedzie naprawde lecz powiedzial ze jesli zaleje jakies zbrojenie bez jego obecnosci to sie zegnamy - brzmi kompetentnie nadzoruje budowe nowej firmy mojego szefa - moj szef jest bardzo wymagajacy i jest z niego zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaliuszekkg 20.03.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 mam dobrego polecanego fachowca z doswiadczeniem 1000 zeta bez faktury i w tym dokumenty na poczatek dokumenty na koniec 10 wizyt (maksymalnie) nie wiem ile razy bedzie naprawde lecz powiedzial ze jesli zaleje jakies zbrojenie bez jego obecnosci to sie zegnamy - brzmi kompetentnie nadzoruje budowe nowej firmy mojego szefa - moj szef jest bardzo wymagajacy i jest z niego zadowolony hehhe z Kujaw na Dolny śląsk chyba nie dojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.03.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 hehhe z Kujaw na Dolny śląsk chyba nie dojedzie hehehe raczej nie moj post byl raczej w glownym temacie a nie odpowiedza na Twoje pytanie ) bede we wrocku za kilkanascie dni na otwarciu Pasażu Grunwaldzkiego dla VIP wiec moze go przywioze?? hahaha papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarabanda 20.03.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 300 zł za wjazd na budowę, a jest głównie od wpisów w Dzienniku...Super z tego wyszłaby wierszówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 21.03.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Ja kierownikowi płace za stan surowy 1000 zł/mc...co w efekcie daje 2500-3000. Później podczas prac wykończeniowych na budowę ma wpadac około 2 razy/mc i będzie za to brał 100 zł/mc. Kierownik jest z tej samej gminy co ja więc na budowie jest codziennie (kierownikuje tylko w swojej okolicy), a w momentach newralgicznych pojawia sie kilka razy dziennie (tak mówi i wiem , że tak robi). Zna miejscowe realia (ekipy, składy itp). No i wymaga. Nie jest typowym "stemplownikiem dziennikowym". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pm2000 25.03.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 szukam kierownika budowy - Wrocław, info na: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts