aspidisca 01.12.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Zostało mi po flizowaniu 1 m kw białej Majoliki Tubądzin. Sprzedam w dobrej cenie. Może komuś brakuje właśnie ten metr... Wyszła cudownie!!! Zostało mi też kilka litrów tynku strukturalnego Beckersa białego. Maluje się go potem na dowolny kolor. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 06.12.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 a może zostaw sobie na wypadek jakiejś awarii w przyszłosci? Za kilka lat może pęknąc jakaś rurka (TFU! Oby nie!!!) i będziesz musiała skuć kilka płytek- a nie znajdziesz juz wtedy tej serii w sklepie, a jeśli juz bedzie to w innym odcieniu. Może jeszcze to przemyśl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacława 08.12.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ja też mam majolikę białą. fachowiec nie skończył jeszcze prac więc nic nie wiem o braku. Płytka połączona będzie z żółtą małą kostką (dam też żółte fugi).A czy Ty też ożywiasz biel jakimś kolorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts