aspidisca 01.12.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Mieszkanie nowe 44 m kw w bloku, stan deweloperski. Oto prace które kosztowały 3,5 tys zł. Proszę oceńcie czy to drogo, czy standard. Roboty następujące (2 pokoje + przedpokój + kuchnia+ garderoba) : - 2 półeczki z regipsu - ścianka z regipsu z "okienkami" pod sufit 0,6 m szerok., - ścianka z regipsu pod sufit 0,20 m szerok. - zabudowa 3m rury regipsem pod sufitem - położenie gresu: przedpokój + kuchnia+ garderoba - flizowanie ścian w kuchni (7 m kw.) - szpachlowanie nierówności w tynku deweloperskim - przesuwanie 5 punktów elektrycznych, likwidacja jednego punktu - położenie tynku strukturalnego w kuchni i przedpokoju wraz z malowaniem 2x - malowanie wszystkich pomieszczeń 3x - osadzenie 1 drzwi z podkuwaniem - położenie maty grzewczej 6 mb - budowa okapu z regipsu na konstrukcji drewnianej, oflizowanie go i podłącze elektryczne z wentylatorem - montaż instalacji elekrycznej w półkach regipsowych ( 6 punktów świetlnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna krupa 01.12.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Niewiele, bardzo niewiele. Zastanawia mnie kto to będzie robić? Nie chce mi się wierzyc ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 01.12.2006 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Te wszystkie rzeczy są już zrobione!!! A mnie się wydaje że to bardzo dużo bo pieniądze mi się kończą. Jeszcze spróbuję się potargować. Wynagrodzenie dawałam co tydzień. Facet pracował też w soboty, a w tygodniu przez cały dzień i nocował. Została łazienka 4 m kw. 1000- 1500 zł za flizowanie i przyłącza wanny, wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 01.12.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 moim zdaniem to bardzo tanio...jesli jest zrobione porzadnie to znaczy, ze masz szczescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts