Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomocy!!Wielki problem z aranżacją okna

kamisia

Recommended Posts

Jak cena karnisza rzeczywiście zwali z nóg, to warto wrócić do pomysłu ze stalową linką. S ą takie do kupienia właśnie w celu wieszania na nich firan. Mam w tej chwili taką w domu, robi za prowizorkę, bo to wynajęte mieszkanie. Kupiona w durnej Ikei, ale wiele pomysłów mają prostych i naprawę bardzo dobrych. Jak znajdę zdjęcie to wkleję tę linkę.

Znalazło się szybciej niż myślałam. :D Dla ciekawych to co wisi na lince to nietoperz. :x Nielada przygodę miałam. W czasie tegorocznych upałów zwierzęta szalały i wpadł nam przez otwrte okno nietoperz. Latał najpierw po pokoju. Ja nieprzytomna ze strachu siedziałam po kołdrą, dzieci spały w tym samym pokoju. Na szczęście mąż wrócił z pracy i rozpoczął polowanie. Wtedy zmęczony nietoperz przycupnął na chwilę, a ja pobiegłam po aparat. I oto efekt.

http://images2.fotosik.pl/284/a82b4703075eff9fmed.jpg

Znalazło się szybciej niż myślałam. :D Dla ciekawych to co wisi na lince to nietoperz. :x Nielada przygodę miałam. W czasie tegorocznych upałów zwierzęta szalały i wpadł nam przez otwrte okno nietoperz. Latał najpierw po pokoju. Ja nieprzytomna ze strachu siedziałam po kołdrą, dzieci spały w tym samym pokoju. Na szczęście mąż wrócił z pracy i rozpoczął polowanie. Wtedy zmęczony nietoperz przycupnął na chwilę, a ja pobiegłam po aparat. I oto efekt

:o :o :o

Dżizus!!!!!!!!!!!!!

No to coś jeszcze w sprawie nietoperzy. Piszę w liczbie mnogiej, bo przez chwilę były dwa. Zostawiliśmy szeroko otwarte okno, żeby sobie wyleciał i wtedy... wpadł drugi. :evil: :evil: Mąż przytomnie poprosił o znalezienie grubych roboczych rękawic. Na szczęście były w domu i po prostu złapał potwory kiedy schroniły się w rogu pokoju. Oto jeden jak szczerzy zębiska. Słabo widoczne na zdjęciu, ale jest dowód. :lol:

http://images2.fotosik.pl/284/285f5036ae26adb3med.jpg

Polowanie trwało ponad godzinę. Byliśmy wykończeni.