Ewa Ficoń 01.12.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 WitamNie moge usunac wiadomosci z mojej skrzynki. Mam informacje o 100% zapełnieniu, niestety zadna z opcji skasuj zaznaczone.. ani skasuj wszystkie nie działa. W poprzedniej "skórce" działało bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.12.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 A spróbuj tak: Otwórz wiadomość którą chcesz skasować i wybierz usuń wiadomość. U mnie też nie działa kasowanie z zaznaczeniem kwadracików a otwierając i kasując każdą wiadomość z osobna działa. Wiem to bardziej czasochłonne ale u mnie to działa pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.12.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 u mie tak samo z kasowaniem ....będę próbowała metody edzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.12.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Ivonesca napisał: u mie tak samo z kasowaniem ....będę próbowała metody edzi Ivonesca powodzenia Nie tylko u mnie ten sposób działa canna napisał: PW można wywalać, dlaczego nie? Należy ją najpierw otworzyć i wywalić jak jest otwarta http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.12.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Mnie się nie udało usunąć napisanej, wysłanej, ale nieodebranej jeszcze wiadomości. Mogłem tylko zmienić tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts