mabor44 01.12.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Właśnie co położyć? Wiem, są specjalne listwy ale niespecjalnie mi się podobają. Może jakieś inne rozwiązania?Na ścianie mam kafelki, blat zwykły laminowany, czyli standart bo na corianowy (o takim marzę) nie było mnie na razie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
architekcinet 01.12.2006 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Możesz dać listwę przyblatową aluminiową, a jeżeli i ta ci się nie podoba to poprostu sylikon bezbarwny sanitarny. tylko pamiętaj aby w chwilę po jego nałożeniu spryskać go wodą albo z mydłem albo z płynem do naczyń i zebrać jego nadmiar ( np. plastikową linijką ) jeżeli zaczniesz go na sucho ściągać to sobie narobisz "bajzlu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts