nmaniek 01.12.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Po jakim czasie po lakierowani parkietu można malować ściany? Oczywiście wiąże się z tym zafoliowanie i dobre zabezpieczenie parkietu. Trzeba odczekać minimum 7 dni czy można wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 02.12.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Witam. Jest to zalezne od czasu pelnego utwardzenia lakieru jaki podaje kazdy producent.Acha mimo to uwazaj na nozki drabiny. U mnie ekipa malowala na calym opakowaniu steropianu ponoc stabilniej i pewniej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.12.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Jesli uzyles lakierow epoksydowych , chemicznych, akrylowych lub nitrowych a malujesz sciany akrylami musisz przestrzegac karencji. Na scianie moga powstac dziwnie przebarwione smugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 03.12.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 A odwrotna kolejnosc nie bylaby lepsza??? To tak moim skromnym zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 03.12.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 A odwrotna kolejnosc nie bylaby lepsza??? To tak moim skromnym zdaniem. Ja słyszałem że od tej chemii którą sie kładnie na parkiet ściany potrafią zmienić kolor (szczególnie jak sa wymalowane na biało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 03.12.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 A odwrotna kolejnosc nie bylaby lepsza??? To tak moim skromnym zdaniem. Ja słyszałem że od tej chemii którą sie kładnie na parkiet ściany potrafią zmienić kolor (szczególnie jak sa wymalowane na biało) Jezeli jest tak jak piszesz,to duzo chyba zalezy od rodzaju lakieru,a jest w czym wybierac. Napisalem tak bo tak sam robilem i to trzykrotnie.Za kazdym razem obywalo sie bez zadnych problemow z kolorem scian.A byc moze poprostu mialem szczescie,kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 03.12.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 A odwrotna kolejnosc nie bylaby lepsza??? To tak moim skromnym zdaniem. Ja słyszałem że od tej chemii którą sie kładnie na parkiet ściany potrafią zmienić kolor (szczególnie jak sa wymalowane na biało) Jezeli jest tak jak piszesz,to duzo chyba zalezy od rodzaju lakieru,a jest w czym wybierac. Napisalem tak bo tak sam robilem i to trzykrotnie.Za kazdym razem obywalo sie bez zadnych problemow z kolorem scian.A byc moze poprostu mialem szczescie,kto wie. Ktoś mi mówił że jesli uzywa się jako podkładu (Boorg może mnie zabije za to stwierdzenie ) to ściany mogą zmienic kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 03.12.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Na szczescie nie doswoiadczylem czegos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts