Samowolka 22.06.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Rzeczywiście ..blisko.To już sąsiedztwo prawie.A jak dojazd do Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latte.m 22.06.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Według mnie bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samowolka 22.06.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Autkiem-bez problemu,ale dzieciaki do szkoły będą miały "pod górkę".Z krzeptowa jeszcze nic nie jeździ-trzeba dojść do Smolca.Nie zawsze dowiozę,albo odbiorę.Wtedy zostaje tylko spacerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latte.m 22.06.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 W jakim wieku są Twoje dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samowolka 22.06.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Córka własnie kończy 18 lat-jedyna szansa prawko i jakis wieloletni grat ,którym dowiezie tez brata/12 lat/Trochę się boję,ale to jedyne rozsądne wyjście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latte.m 22.06.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 fajnie że masz już takie duże dzieciaki pewnie sporo Ci pomagają w budowaniu. Myślę, że pomysł z samochodem jest bardzo dobry, oprócz tych dojazdów, córka będzie miała trochę niezależności. Jaki masz projekt domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samowolka 23.06.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Sorry,zasnęłam twardym snem umęczonego robotnika.Domek wkleję .Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latte.m 23.06.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Ja z reguły też nie przesiaduję do takiego późna w nocy, nie ma to jak mocny sen po ciężkim dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samowolka 23.06.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Dzięki,na pewno wpadnę.Niestety nie dzis. Wyjeżdżam.Mam juz schody!Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 24.06.2007 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/83e0d848b0cca4f6.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 25.06.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Widze że ruch zapanował wśród samotnie budujących. Ja w tej chwili jestem w polowie spakowana,a w sobotę nawet drzemkę zaliczyłam w nowym domu. Ale mam takie pytanie.Kto Wam np. robi take drobne prace jak zawieszenie póleczek,jakieś haczyki,wiercenie pod rolety,instaluje kontakty,wiesza żyrandole itp.Takie drobne prace czysto "męskie".Bo ja za to wszystko musze płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 25.06.2007 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Widze że ruch zapanował wśród samotnie budujących. Ja w tej chwili jestem w polowie spakowana,a w sobotę nawet drzemkę zaliczyłam w nowym domu. Ale mam takie pytanie.Kto Wam np. robi take drobne prace jak zawieszenie póleczek,jakieś haczyki,wiercenie pod rolety,instaluje kontakty,wiesza żyrandole itp.Takie drobne prace czysto "męskie".Bo ja za to wszystko musze płacić No właśnie, kto ? Myślę że zawsze jakiś chętny pomocy chłop się znajdzie, jeżeli już nie ma innego wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamaria 25.06.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Widze że ruch zapanował wśród samotnie budujących. Ja w tej chwili jestem w polowie spakowana,a w sobotę nawet drzemkę zaliczyłam w nowym domu. Ale mam takie pytanie.Kto Wam np. robi take drobne prace jak zawieszenie póleczek,jakieś haczyki,wiercenie pod rolety,instaluje kontakty,wiesza żyrandole itp.Takie drobne prace czysto "męskie".Bo ja za to wszystko musze płacić No niestety Eska ja mam ten sam problem. Za wszystkie takie duperele muszę płacić. Choć muszę też przyznać, że mam kilka takich życzliwych osób, które czasami zrobią coś za samo dziękuję. W takich sytuacjach najlepiej poznaje się ludzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latte.m 26.06.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Niestety za większość prac poprostu płacę zleconej osobie, szczególnie gdy duma nie pozwala poprosić nikogo kogo znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 03.07.2007 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 O zzzgrozo, nasza młoda reprezentacja wtopiła z amerykanami 1- 6 MUSIAŁEM SIĘ GDZIEŚ WYŻALIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samowolka 06.07.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 No więc... Jutro,a właściwie już dziś 07-07-07 będę spała pierwszą noc w MOIM NOWYM DOMU.Jestem wykończna.Te ostatnie dni...sami zobaczycie.Jutro opowiem wszystkie sny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 07.07.2007 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 No więc... Jutro,a właściwie już dziś 07-07-07 będę spała pierwszą noc w MOIM NOWYM DOMU.Jestem wykończna.Te ostatnie dni...sami zobaczycie. Jutro opowiem wszystkie sny... Ale Ci fajna data wypadła !!! A będzie gorąca kąpiel w wannie i świece ??? A jak będziesz opowiadać sny to pamiętaj, bez cenzury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 07.07.2007 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Coś chyba nie wielu samotnych się buduje. Nie dziwię się, nie jest to proste postawić dom bez wsparcia drugiej połówki. Nie jest proste nawet dla dwojga. Tym lepiej smakuje zwycięstwo i szampan na tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 07.07.2007 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Biada temu, kto nie podjął ryzyka. Co prawda nie zazna nigdy smaku rozczarowania i utraconych złudzeń, nie będzie cierpiał jak ci, którzy pragną spełniać swoje marzenia, ale kiedy spojrzy za siebie usłyszy głos własnego sumienia: " A co uczyniłeś z cudami, którymi Pan Bóg obsiał dni twoje? co uczyniłeś z talentem, który powierzył ci Mistrz? I teraz została ci jedynie pewność, że zmarnowałeś własne życie"Biada temu kto usłyszy, te słowa. bo uwierzył w cuda, dopiero gdy magiczne chwile życia odeszły na zawsze. Paulo Coelho, ksiązka-"Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latte.m 08.07.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Witaj Zahir, piękne słowa. Ja tu cały czas jestem, zbieram na razie papiery, obmyślam projekt, załatwiam kredyt, na jesień mam zamiar zacząć. Na półce rośnie kupka ksiązek ( Paulo Coelho też) do przeczytania przy kominku w nowym domu, już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam.Latte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts