Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 275
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Autkiem-bez problemu,ale dzieciaki do szkoły będą miały "pod górkę".Z krzeptowa jeszcze nic nie jeździ-trzeba dojść do Smolca.Nie zawsze dowiozę,albo odbiorę.Wtedy zostaje tylko spacerek.

fajnie że masz już takie duże dzieciaki pewnie sporo Ci pomagają w budowaniu.

Myślę, że pomysł z samochodem jest bardzo dobry, oprócz tych dojazdów, córka będzie miała trochę niezależności.

Jaki masz projekt domu?

Widze że ruch zapanował wśród samotnie budujących.

Ja w tej chwili jestem w polowie spakowana,a w sobotę nawet drzemkę zaliczyłam w nowym domu.:D

Ale mam takie pytanie.Kto Wam np. robi take drobne prace jak zawieszenie póleczek,jakieś haczyki,wiercenie pod rolety,instaluje kontakty,wiesza żyrandole itp.Takie drobne prace czysto "męskie".Bo ja za to wszystko musze płacić :cry:

Ja w tej chwili jestem w polowie spakowana,a w sobotę nawet drzemkę zaliczyłam w nowym domu.:D

Ale mam takie pytanie.Kto Wam np. robi take drobne prace jak zawieszenie póleczek,jakieś haczyki,wiercenie pod rolety,instaluje kontakty,wiesza żyrandole itp.Takie drobne prace czysto "męskie".Bo ja za to wszystko musze płacić :cry:

No właśnie, kto ? :roll:

Myślę że zawsze jakiś chętny pomocy chłop się znajdzie, jeżeli już nie ma innego wyjścia :wink:

No niestety Eska ja mam ten sam problem. Za wszystkie takie duperele muszę płacić. Choć muszę też przyznać, że mam kilka takich życzliwych osób, które czasami zrobią coś za samo dziękuję.

W takich sytuacjach najlepiej poznaje się ludzi....

No więc... Jutro,a właściwie już dziś 07-07-07 będę spała pierwszą noc w MOIM NOWYM DOMU.Jestem wykończna.Te ostatnie dni...sami zobaczycie.

Jutro opowiem wszystkie sny...

No więc... Jutro,a właściwie już dziś 07-07-07 będę spała pierwszą noc w MOIM NOWYM DOMU.Jestem wykończna.Te ostatnie dni...sami zobaczycie.

Jutro opowiem wszystkie sny...

Ale Ci fajna data wypadła !!!

A będzie gorąca kąpiel w wannie i świece ???

A jak będziesz opowiadać sny to pamiętaj, bez cenzury :wink:

Coś chyba nie wielu samotnych się buduje. Nie dziwię się, nie jest to proste postawić dom bez wsparcia drugiej połówki. Nie jest proste nawet dla dwojga. :roll: Tym lepiej smakuje zwycięstwo i szampan na tarasie. :roll:

Biada temu, kto nie podjął ryzyka. Co prawda nie zazna nigdy smaku rozczarowania i utraconych złudzeń, nie będzie cierpiał jak ci, którzy pragną spełniać swoje marzenia, ale kiedy spojrzy za siebie usłyszy głos własnego sumienia: " A co uczyniłeś z cudami, którymi Pan Bóg obsiał dni twoje? co uczyniłeś z talentem, który powierzył ci Mistrz? I teraz została ci jedynie pewność, że zmarnowałeś własne życie"

Biada temu kto usłyszy, te słowa. bo uwierzył w cuda, dopiero gdy magiczne chwile życia odeszły na zawsze.

Paulo Coelho,

ksiązka-"Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam"

Witaj Zahir, piękne słowa.

Ja tu cały czas jestem, zbieram na razie papiery, obmyślam projekt, załatwiam kredyt, na jesień mam zamiar zacząć.

Na półce rośnie kupka ksiązek ( Paulo Coelho też) do przeczytania przy kominku w nowym domu, już nie mogę się doczekać.

Pozdrawiam.

Latte