Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa samotnie budujących swój własny domek

zahir1000

Recommended Posts

• Odpowiedzi 275
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 months później...
  • 2 weeks później...

**___**_________****

_**___**_______**___****

_**__**_______*___**___**

__**__*______*__**__***__**

___**__*____*__**_____**__*

____**_**__**_**________**

____**___**__**

___*___________*

__*_____________*

_*____0_____0____*

_*_______@_______*

_*_______________*

___*_____v_____*

_____**_____**

_______*****_______

Wesołego królika co po stole bryka,

Spokoju świętego i czasu wolnego,

Życia zabawnego w jaja bogatego

I w ogóle kurcze, wszystkiego najlepszego !

.....@..@..@........@...@...@

...@.........@....@...........@

..@.......(\(\....@...../)/)...@

...@.....(=':')........(':'=)..@

....@....(")(").......(")(")..@

......@.....................@

........@...............@

............@........@

................@

Moc prezentów od zajączka

co koszyczek trzyma w rączkach

Wielu wrażeń, mokrej głowy

w poniedziałek dyngusowy.

Życzę jaja święconego

i wszystkiego najlepszego!

• 4 months później...
  • 3 weeks później...

Nareszcie znalazłam bratnie dusze! Witam dzielne budujące singielki!

Jestem "panienką" z odzysku i dobrze mi z tym :lol: , po różnych krótszych i dłuższych znajomościach stwierdzam że dzisiejsi faceci / proszę się nie obrażać - są wyjątki, tylko nie wiem gdzie/ są wygodnymi, egoistycznymi pasożytami z wygórowanymi wymaganiami: często grubi, łysi chcą pięknej, pachnącej uśmiechniętej barbie, która i drzewo do kominka porąbie i przyniesie i zarobi na dom, posprząta, upierze i ugotuje i chłopa czepiać się nie będzie....

Mam już działkę, na niej od 2 dni magazynek-kiosk za komuny zwany szczęką, za tydzień uprawomocni się pozwolenie i zamierzam we wrześniu zalać fundamenty, reszta na wiosnę.

Jestem babo-chłopem /160cm !/ wyposażonym we wszelkie narzędzia w tym piłę spalinową, wyżynarkę, szlifierkę itp. Właśnie tworzę bramę z desek i siatki oraz najważniejszy obiekt na budowie- kibelek.

Jak to możliwe, że facet znalazł kobitkę w składzie budowlanym, a panie budujące, które mają doczynienia z wieloma budowlańcami-nie?

Nareszcie znalazłam bratnie dusze! Witam dzielne budujące singielki!

Jestem "panienką" z odzysku i dobrze mi z tym :lol: , po różnych krótszych i dłuższych znajomościach stwierdzam że dzisiejsi faceci / proszę się nie obrażać - są wyjątki, tylko nie wiem gdzie/ są wygodnymi, egoistycznymi pasożytami z wygórowanymi wymaganiami: często grubi, łysi chcą pięknej, pachnącej uśmiechniętej barbie, która i drzewo do kominka porąbie i przyniesie i zarobi na dom, posprząta, upierze i ugotuje i chłopa czepiać się nie będzie....

Mam już działkę, na niej od 2 dni magazynek-kiosk za komuny zwany szczęką, za tydzień uprawomocni się pozwolenie i zamierzam we wrześniu zalać fundamenty, reszta na wiosnę.

Jestem babo-chłopem /160cm !/ wyposażonym we wszelkie narzędzia w tym piłę spalinową, wyżynarkę, szlifierkę itp. Właśnie tworzę bramę z desek i siatki oraz najważniejszy obiekt na budowie- kibelek.

Jak to możliwe, że facet znalazł kobitkę w składzie budowlanym, a panie budujące, które mają doczynienia z wieloma budowlańcami-nie?

Znalazł, ale nic z tego nie wyszło niestety.

:-?

Witaj w grupie Amelia i powodzenia w realizowaniu marzenia.

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 3 weeks później...