qbiak 01.12.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Mam pytanie. Czy ktoś ma doświadczenie z płytami cementowymi – w szczególności interesuje mnie płyta Knauf Aquapanel Floor. Mam stary strop drewniany i w łazience chcę położyć płytę osb, a na to bezpośrednio aquapnel, (dzięki czemu prawdopodobnie będę miał stabilne podłoże pod płytki) – czy takie rozwiązanie jest możliwe i jak to prawidłowo wykonaćZ góry dziękuję za wszelką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12krzysiek 27.12.2006 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 http://www.google.pl/search?q=Knauf+Aquapanel+Floor&hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&hs=NN2&lr=lang_pl&sa=X&oi=lrtip&ct=restrict&cad=9To jest droga płyta, opis masz w linkuStarczy gruba płyta OSB i do niej GK grubas podłogowyLub nawet dwie-trzy warstwy płyty OSB razem skręcone (system pływający, bez przykręcania do podłoża)To rozwiązanie jest na pewno tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts