agnieszka obrzazgiewicz 01.12.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 witam czy Ktoś z Was budował bądź buduje ten domek? bardzo mi się podoba ale obawiam się że jest kosztowny do wykończenia. co Wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka obrzazgiewicz 02.12.2006 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 powiedzcie coś na jego temat, doradźcie , odradźcie...? czy koszt 160000 z kawałkiem jest realny. z tym , że ja wolę bez tego cokołu a to jest mój domek ( o którym myślę): http://hhtp://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 02.12.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 powiedzcie coś na jego temat, doradźcie , odradźcie...? czy koszt 160000 z kawałkiem jest realny. jeśli podoba Ci się i przede wszystkim odpowiada układ i wielkość pomieszczeń... dlaczego nie (chociaż dużo drzwi np., moim zdaniem, zupełnie niepotrzebne do części sypialnej, mała łazienka, ale coś za coś) a i garaż jest wyjatkowo mały! lepsza bedzie wiata - tańsza i łatwiej się zmieścić samochodem i w kosztach tez ale zmieścic sie w tych kosztach..., że użyję eufemizmu - będzie Ci trudno - cociaż nie napisałaś na jakie zaawansowanie ma Ci starczyć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts