Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy mozna kochac dwie kobiety jednocześnie ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 130
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

koleżanka miała się dzisiaj do mnie odezwać,a ja czekam czeakm i nic :( pewno sie już nie odezwie,i z tego powodu chce mi się wyć :(:( wiem że zachowuję się jak jakiś dzieciak,albo zchisteryzowana kobieta,ale co ja na to poradzę że to jest takie silne :(

Ile ty masz lat?

Poważnie pytam.

28

też byłam ciekawa i wróciłam do pierwszego postu 8)

p.s. buruburu - zadnej rady! (chyba, ze Selimma)

... a najgorsze jest w tym to,że ja wiem ,że niemógłbym być z tą koleżanką bo ona jest głupiutka ,i rozum mówi "nie"ale za to serce mówi "tak" :(:(

Serce???

Uuuu, na tę chwilę widzę, ze to nie o serce jednak chodzi. Sam widzisz, że ona pociąga Ciebie tym bardziej, bo nie jest sama. Jest przy niej inny samiec, a nie Ty.

A Ty ją pociągasz, bo jesteś żonaty. Co to znaczy jeżeli miałaby wybierać?! Ty jesteś zajęty! Ona jest w wolnym związku. Widać nie jest jej tak rozkosznie, więc czemu się męczy z tamtym??? Powinna być sama. Ale nie-sama jest bardziej kusząca, tajemnicza, nie-Twoja, więc ma Ciebie w garści. Uważaj! Bo ona o tym doskonale wie!

Psychicznie wygląda na 19.

Ale w pierwszym poscie masz odpowiedź - 28

Faktycznie :oops: Stoi jak byk :wink:

To za późno na gówniarstwo a za wczesnie na kryzys wieku średniego.

Piotruś Pan?

Pomyśl sobie co byś czuł, gdyby takie same rozterki przeżywała twoja "ukochana" żona.

A może przyjżyj jej sie uważnie?

Może ona też ma takie pojemne serduszko jak ty?

Fajnie??

:-?

Bur bur bur , ty albo kobieta jestes , albo facet bez jaj.

Nie przesadzaj.

Zakochał się chłopak i tyle.

Kiedys dojdzie do tego że najpier głowa później serce.

Chodź to smutne :roll:

Zakochal? Jesli to facet to bez jaj i nic o tym nie wie. Bzykania mu sie zachcialo i dorabia do tego bezwstydnie teorie milosci.....

Ale obstawiam , ze to pisze jakas znudzona baba , ktora chce doprawic facetom "gebe".

Co do miłosci to spytam was przy okazji tak:

"Czy można kochać jednocześnie dwójkę dzieci ? Trójkę ?

Dwie córki ? Dwóch synów ?

Zaraz posypiecie wypowiedzi w stylu:

To nie to samo.

Nie wolno tak porównywać ?

A chodzi o to czy ludzki umysł (serce) jest w stanie tak samo kochać dwie osoby.

Kochać dwóch synów (tak jak kocha się dzieci) i kochać dwie kobiety (tak jak kocha się kobiety).

Nie zakochuję się w innych kobietach ale uważam że jest to możliwe.

Więc nie potępiajcie chłopaka bo moze on jest zakochany

bur bur bur :wink:

W odpowiedzi na Twoje pytanie : MOŻNA

W odpowiedzi na dreczace cie watpliwosci - polecam przeczytanie mojej sygnaturki :wink: :lol:

Albo sie drogi bur-burze zastosujesz do tego madrego zdania (niestety zapomnialam kto je wyartykulowal jako pierwszy :wink: ) i bedzie ok a ty bedziesz czerpal z zycia pelnymi garsciami (kozystajac z dwoch babeczek) lub nie czerpal bo wrocisz na droge cnoty ale z czystym sumieniem :wink:

Albo nie dasz rady sie zastosowac - i wtedy prorokuje ze bedziesz sie krecił w kółko, mial wyrzuty sumienia, i z zwariujesz na starość zmieniajac sie w kwekajacego faceta - zona od ciebie odejdzie jako od starego wariata, a kochanka rzuci dla kogos z mniejszymi skrupulami :wink:

W takim wypadku

opcji nr dwa - ktora wydaje mi sie bardziej prawdopodobna

Jakos nie sadze bys pozbyl sie sumienia wogole - sa tacy ludzie co nie potrafia i Ty wydajesz mi sie nalezec wlasnie do tej grupy osob - wiecznie nieszczesliwych bo raz ze robisz cos co krzywdzi innych a dwa nie umiesz tego olac :) :wink: :lol: ) :lol:

W zwoiazku z tym polecam darowanie sobie "podwojnego " zycia - i albo grzeczne wrocenie do zony , albo wybranie zycia u boku kochanki (ewnetulanie darowanie sobie wogole kobiet i wstapienie do klasztoru szaolin :wink: )

ps. i tak jestem pewna na 99% ze nic nie zrobisz - :lol: dalej bedziesz sie babaral w tej sytuacji, potem zdradzisz, potem bedziesz mial jeszcze wieksze wyrzuty sumienia, potem jak ostatnia traba powiesz zonie (ale po zdradzie a nie jak facet z jajami przed zdrada) i juz wogole spierniczysz zycie sobie, zonie i prawdopodobnie kochance (bo cie sumienie bedzie szarpalo wiec bedziesz sie staral przeblagac zone)

Typówka :wink: 8)

To co czujesz do tej pani - to nie jest miłość. To jakaś chuć, zauroczenie, namiętność...., tylko tyle. Uważaj, bo im dalej w las.... tym większe może być twoje rozczarowanie tym co nazywałeś miłością. To raczej jakieś bardzo przedmiotowe traktowanie albo żony, albo tej drugiej pani - chęć potwierdzenia własnej atrakcyjności i przeżycia przygody......

Prawdziwa miłość to odpowiedzialność za siebie i za drugą osobę, tę którą się wybrało.

Jeśli kochasz żonę i nie chcesz jej zranić to wycofaj się póki nie jest za późno z tej drugiej historii. Bo zamiast kuszącej, gorącej namiętności - która będzie na początku możesz wplątać się w romans, który w efekcie przyniesie ci ból i cierpienie. A potem otworzą ci się oczy......

Ale może być już za późno, aby to zmienić. Pewne rzeczy są nieodwracalne.

Przemyśl to sobie.

Ale obstawiam , ze to pisze jakas znudzona baba , ktora chce doprawic facetom "gebe".

Te ... tylko nie baba :evil: :evil: kobieta.

Ja też tak obstawiam :lol:

ps Peletonie z calym szacuneczkiem :wink: ,

babe to masz w nosie :D

Facet i baba to dla mnie okreslenia tego samego kalibru.

Ale skoro sie nie podoba, to przepraszam i zmieniam zdanie : " Ale obstawiam , ze to pisze jakas znudzona kobieta , ktora chce doprawic mezczyznom " gebe".