Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy mozna kochac dwie kobiety jednocześnie ?

Recommended Posts

Przy zakochaniu nie da sie radykalnie trzasnac kogos w leb. .

Zakochanie to JEST radykalne trzasniecie w leb... :lol:

p.s.

Znowu klonowanie na ekranie? Jak na razie to dwie osoby sie uparcie klonuja na forum, ale nie w psychologu, tutaj nie dotarli... :lol: :wink:

p.p.s.

jesli to Ty Zielonooka, to juz wiem, czemu chudniesz ostatnio w "poradach zyciowych" :wink: :D

• Odpowiedzi 130
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ej ludzie co jest z wami ?? Ja mam kłopot ,a wy bawicie się w jakieś przepychanki słowne. a co do mojej płci to wam napiszę skąd się tu wziąłem,wpisałem w google.pl temat do wyszukania ,coś o kochaniu dwóch kibiet i pojawiła mi się właśnie ta strona,a dokładniej ta historia:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=70798,poczytałem troszkę i w sumie moje kłopoty są trochę podobne,więc napisałem nowy temat .Specjalnie się zarejestrowałem dopiero na potrzeby tego tematu,nigdy wczesniej na tej stronie nie byłem,więc przestańcie się wzajemnie oskarżać o to kto się za tym kryje! A tak poza tym to już znam rozwiązanie do mojego kłopotu,po prostu muszę zerwać znajomośc całkowicie z koleżnką ,co napewno łatwe nie będzie,ale nie wyobrażam sobie życia bez mojej żony i niechciałbym jej stracić,to że jestem zakochany lub zauroczony inną mam nadzieję że przejdzie to jak najszybciej,jescze przez jakiś czas będę musiał się widywać z koleżanką ,ale będą to spodkania czysto zawodowe (mam nadzieję że wytrzymam) boję się i ciągle mi smutno,ale takie jest życie :(:(

więc przestańcie się wzajemnie oskarżać

nikt sie tu o nic nie oskarza, bo i nie ma o co

poprostu rozni ludzie maja rozne opinie... to wszystko.

A tak poza tym to już znam rozwiązanie do mojego kłopotu

hm... {confused} :roll:

po prostu muszę zerwać znajomośc całkowicie z koleżnką

hm...

co napewno łatwe nie będzie

no tak...

nie wyobrażam sobie życia bez mojej żony i niechciałbym jej stracić

to wazne

takie jest życie

takie tez

wydaje mi sie ze kazda bajka ma moral... jaki tu bedzie?

Ej ludzie co jest z wami ?? Ja mam kłopot ,a wy bawicie się w jakieś przepychanki słowne. a co do mojej płci to wam napiszę skąd się tu wziąłem,wpisałem w google.pl temat do wyszukania ,coś o kochaniu dwóch kibiet i pojawiła mi się właśnie ta strona,a dokładniej ta historia:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=70798,poczytałem troszkę i w sumie moje kłopoty są trochę podobne,więc napisałem nowy temat .Specjalnie się zarejestrowałem dopiero na potrzeby tego tematu,nigdy wczesniej na tej stronie nie byłem,więc przestańcie się wzajemnie oskarżać o to kto się za tym kryje! A tak poza tym to już znam rozwiązanie do mojego kłopotu,po prostu muszę zerwać znajomośc całkowicie z koleżnką ,co napewno łatwe nie będzie,ale nie wyobrażam sobie życia bez mojej żony i niechciałbym jej stracić,to że jestem zakochany lub zauroczony inną mam nadzieję że przejdzie to jak najszybciej,jescze przez jakiś czas będę musiał się widywać z koleżanką ,ale będą to spodkania czysto zawodowe (mam nadzieję że wytrzymam) boję się i ciągle mi smutno,ale takie jest życie :(:(

Jednak brak ci piatej klepki.

to wam napiszę skąd się tu wziąłem,wpisałem w google.pl temat do wyszukania ,coś o kochaniu dwóch kibiet i pojawiła mi się właśnie ta strona,a dokładniej ta historia:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=70798...

chyba mam uszkodzona przegladarke - po wpisaniu takiego hasla -

zupelnie inne strony mi wyskakuja :lol: :wink:

Do GMP - poprosilam EDZIE o sprawdzenie tych danych i przeslanie ci do Twojej osobistej wiadomosci.

I do tego czasu - zanim nie dostaniesz dowodow a nie bedziesz sie opieral na swom "widzimisie" badz laskaw nie obrazac publicznie mojej osoby na forum :evil:

dziekuje

Paulina

Nie zlosc sie tak :wink:

Niech Edzia sobie klopotu nie robi , ja bez sprawdzania jakiegos tam IP i czegokolwiek moge Cie Zielonooka publicznie przeprosic za moja "zlosliwosc". 8) :wink:

PRZEPRASZAM :D

I pozdrawiam :wink:

Niech Edzia sobie klopotu nie robi , ja bez sprawdzania jakiegos tam IP i czegokolwiek moge Cie Zielonooka publicznie przeprosic za moja "zlosliwosc". 8) :wink:

przeprosiny przyjete :)

kto sie czubi ten sie lubi

Hmm... moze i tak :)

ps. dlaczego dostajemy w tylek od Brazyli ??? :( :( :(

Zielonooka, wlasnie mi tak cus nie pasowalo z tym twoim ukrywaniem sie... :wink: Jak dotad, to nie mialas obaw aby o swoich.., hm..., uczuciach.., pisac w nie jednym watku... :D :wink:

A i tak nie wiem czemu sie zdenerwowalas...Jak ja bym sie ucieszyala jak ktos by mogl mnie podejrzewac, ze mam 28 lat..., nie masz pojecia.... :lol: :wink: :wink:

...

ps. dlaczego dostajemy w tylek od Brazyli ??? :( :( :(

Nie dostajemy tylko dajemy im wygrać.

To taktyka.

W tych mistrostwach wejscie do finału a w następnych wygrana.

Za to Adam skacze dziś dobrze.

To chyba on pisał jako burbur.A chodzi o laskę co mu tam te... narty smaruje

To nawet logiczne, teraz nic nie pisze bo skacze :lol:

Znaczy On...nie ona :lol:

Do GMP - poprosilam EDZIE o sprawdzenie tych danych i przeslanie ci do Twojej osobistej wiadomosci.

I do tego czasu - zanim nie dostaniesz dowodow a nie bedziesz sie opieral na swom "widzimisie" badz laskaw nie obrazac publicznie mojej osoby na forum :evil:

dziekuje

Paulina

Dla Edzi sprawdzenie IP to akurat żaden problem.

Inną rzeczą jest wiarygodność informacji o IP.

Autora tego wątku sprawdziłam już dużo wcześniej, bo też miałam wrażenie, że jakiś stary stażem forumowicz/ka jaja sobie robią, bo już tak na naszym forum bywała

Z IP autora pisze tylko on ale jak wspomniałam ta informacja nie jest wiarygodna.

Cieszę się z takiego obrotu sprawy.

To tyle jako moderator :D

A tak prywatnie jako Edzia i stary stażem forumowicz :wink:

Zielonooka jest bardzo aktywną forumowiczką, zdązyliśmy już poznać jej styl i poziom wypowiedzi dlatego jest ona ostatnią osobą którą podejrzewałabym o to

pozdrawiam

Edzia

dziekuje

Paulina

Dla Edzi sprawdzenie IP to akurat żaden problem.

Inną rzeczą jest wiarygodność informacji o IP.

Autora tego wątku sprawdziłam już dużo wcześniej, bo też miałam wrażenie, że jakiś stary stażem forumowicz/ka jaja sobie robią, bo już tak na naszym forum bywała

Z IP autora pisze tylko on ale jak wspomniałam ta informacja nie jest wiarygodna.

Cieszę się z takiego obrotu sprawy.

To tyle jako moderator :D

Dzieki naszej kochanej tepsie

wystarczy wył.kompa i ma

sie juz nowe alibi

ps. Edzia , o ile mnie pamięc nie myli

to tylko dwie ostatnie liczby sie zmieniają

wiec droga dedukcji mozna zawęzyc pole

poszukiwań

Dzieki naszej kochanej tepsie

wystarczy wył.kompa i ma

sie juz nowe alibi

ps. Edzia , o ile mnie pamięc nie myli

to tylko dwie ostatnie liczby sie zmieniają

wiec droga dedukcji mozna zawęzyc pole

poszukiwań

ja mam chello na kablu

I moje IP jest niezmienialne wieczorami oraz w weekndy.

I tak jest od ponad roku....

W pracy owszem - mamy neo [i pewnie z takiego pisze autor watku bo tak to z wyp. Edzi zrozumialam ] i na takim IP (neostradowym) jestem w dni powszednie i godziny "pracowe" - czyli maxymalnie do 18

I tak jest od ponad roku....

Oczywiscie moglam wczoraj i w pt wieczorem wsiadac w metro i tak jezdzic sobie raz do domu - pisac post jako zielonooka a raz do pracy zeby sie jako bb produkowac...

pewnie, czmu nie... :-?

"Zakochiwanie" przeszło mi radykalnie w dniu, kiedy na ślubnym kobiercu powieidziałam "Tak". Polecam.

Po 15 latach małżeństwa nie potrafię ani zrozumieć ani "tłumaczyć" osób, które się "zakochują" będąc w związku ( niekoniecznie małżeńskim).

Także lepiej jeśli na tym skończę :)