Żelka 02.12.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Przy zakochaniu nie da sie radykalnie trzasnac kogos w leb. . Zakochanie to JEST radykalne trzasniecie w leb... p.s. Znowu klonowanie na ekranie? Jak na razie to dwie osoby sie uparcie klonuja na forum, ale nie w psychologu, tutaj nie dotarli... p.p.s. jesli to Ty Zielonooka, to juz wiem, czemu chudniesz ostatnio w "poradach zyciowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bur bur bur 03.12.2006 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Ej ludzie co jest z wami ?? Ja mam kłopot ,a wy bawicie się w jakieś przepychanki słowne. a co do mojej płci to wam napiszę skąd się tu wziąłem,wpisałem w google.pl temat do wyszukania ,coś o kochaniu dwóch kibiet i pojawiła mi się właśnie ta strona,a dokładniej ta historia: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=70798,poczytałem troszkę i w sumie moje kłopoty są trochę podobne,więc napisałem nowy temat .Specjalnie się zarejestrowałem dopiero na potrzeby tego tematu,nigdy wczesniej na tej stronie nie byłem,więc przestańcie się wzajemnie oskarżać o to kto się za tym kryje! A tak poza tym to już znam rozwiązanie do mojego kłopotu,po prostu muszę zerwać znajomośc całkowicie z koleżnką ,co napewno łatwe nie będzie,ale nie wyobrażam sobie życia bez mojej żony i niechciałbym jej stracić,to że jestem zakochany lub zauroczony inną mam nadzieję że przejdzie to jak najszybciej,jescze przez jakiś czas będę musiał się widywać z koleżanką ,ale będą to spodkania czysto zawodowe (mam nadzieję że wytrzymam) boję się i ciągle mi smutno,ale takie jest życie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 03.12.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 chłopie (?) q.....a sam nie wiesz czego chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 03.12.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Rozdwojenie jazni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 03.12.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Rozdwojenie jazni ? to samo pomyślałam po przeczytaniu tego dziwnego wyjaśnienia bur bur bur http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_eek.gif , z którego bije w oczy infantylizm, może to jakieś dziecko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 03.12.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 więc przestańcie się wzajemnie oskarżać nikt sie tu o nic nie oskarza, bo i nie ma o co poprostu rozni ludzie maja rozne opinie... to wszystko. A tak poza tym to już znam rozwiązanie do mojego kłopotu hm... {confused} po prostu muszę zerwać znajomośc całkowicie z koleżnką hm... co napewno łatwe nie będzie no tak... nie wyobrażam sobie życia bez mojej żony i niechciałbym jej stracić to wazne takie jest życie takie tez wydaje mi sie ze kazda bajka ma moral... jaki tu bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 03.12.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Ej ludzie co jest z wami ?? Ja mam kłopot ,a wy bawicie się w jakieś przepychanki słowne. a co do mojej płci to wam napiszę skąd się tu wziąłem,wpisałem w google.pl temat do wyszukania ,coś o kochaniu dwóch kibiet i pojawiła mi się właśnie ta strona,a dokładniej ta historia: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=70798,poczytałem troszkę i w sumie moje kłopoty są trochę podobne,więc napisałem nowy temat .Specjalnie się zarejestrowałem dopiero na potrzeby tego tematu,nigdy wczesniej na tej stronie nie byłem,więc przestańcie się wzajemnie oskarżać o to kto się za tym kryje! A tak poza tym to już znam rozwiązanie do mojego kłopotu,po prostu muszę zerwać znajomośc całkowicie z koleżnką ,co napewno łatwe nie będzie,ale nie wyobrażam sobie życia bez mojej żony i niechciałbym jej stracić,to że jestem zakochany lub zauroczony inną mam nadzieję że przejdzie to jak najszybciej,jescze przez jakiś czas będę musiał się widywać z koleżanką ,ale będą to spodkania czysto zawodowe (mam nadzieję że wytrzymam) boję się i ciągle mi smutno,ale takie jest życie :( Jednak brak ci piatej klepki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.12.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Do GMP - poprosilam EDZIE o sprawdzenie tych danych i przeslanie ci do Twojej osobistej wiadomosci. I do tego czasu - zanim nie dostaniesz dowodow a nie bedziesz sie opieral na swom "widzimisie" badz laskaw nie obrazac publicznie mojej osoby na forum dziekuje Paulina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.12.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 to wam napiszę skąd się tu wziąłem,wpisałem w google.pl temat do wyszukania ,coś o kochaniu dwóch kibiet i pojawiła mi się właśnie ta strona,a dokładniej ta historia: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=70798... chyba mam uszkodzona przegladarke - po wpisaniu takiego hasla - zupelnie inne strony mi wyskakuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 03.12.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Do GMP - poprosilam EDZIE o sprawdzenie tych danych i przeslanie ci do Twojej osobistej wiadomosci. I do tego czasu - zanim nie dostaniesz dowodow a nie bedziesz sie opieral na swom "widzimisie" badz laskaw nie obrazac publicznie mojej osoby na forum dziekuje Paulina Nie zlosc sie tak Niech Edzia sobie klopotu nie robi , ja bez sprawdzania jakiegos tam IP i czegokolwiek moge Cie Zielonooka publicznie przeprosic za moja "zlosliwosc". PRZEPRASZAM I pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 03.12.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 kto sie czubi ten sie lubi i swiat jest znow piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 03.12.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 i miłość nas ogrania i świat jest dobry a ludzie mili i serdeczni a marysia obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.12.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Nie zlosc sie tak Niech Edzia sobie klopotu nie robi , ja bez sprawdzania jakiegos tam IP i czegokolwiek moge Cie Zielonooka publicznie przeprosic za moja "zlosliwosc". PRZEPRASZAM I pozdrawiam przeprosiny przyjete kto sie czubi ten sie lubi Hmm... moze i tak ps. dlaczego dostajemy w tylek od Brazyli ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Zielonooka, wlasnie mi tak cus nie pasowalo z tym twoim ukrywaniem sie... Jak dotad, to nie mialas obaw aby o swoich.., hm..., uczuciach.., pisac w nie jednym watku... A i tak nie wiem czemu sie zdenerwowalas...Jak ja bym sie ucieszyala jak ktos by mogl mnie podejrzewac, ze mam 28 lat..., nie masz pojecia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.12.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 ... ps. dlaczego dostajemy w tylek od Brazyli ??? Nie dostajemy tylko dajemy im wygrać. To taktyka. W tych mistrostwach wejscie do finału a w następnych wygrana. Za to Adam skacze dziś dobrze. To chyba on pisał jako burbur.A chodzi o laskę co mu tam te... narty smaruje To nawet logiczne, teraz nic nie pisze bo skacze Znaczy On...nie ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.12.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Do GMP - poprosilam EDZIE o sprawdzenie tych danych i przeslanie ci do Twojej osobistej wiadomosci. I do tego czasu - zanim nie dostaniesz dowodow a nie bedziesz sie opieral na swom "widzimisie" badz laskaw nie obrazac publicznie mojej osoby na forum dziekuje Paulina Nie zlosc sie tak Niech Edzia sobie klopotu nie robi , ja bez sprawdzania jakiegos tam IP i czegokolwiek moge Cie Zielonooka publicznie przeprosic za moja "zlosliwosc". PRZEPRASZAM I pozdrawiam Dla Edzi sprawdzenie IP to akurat żaden problem. Inną rzeczą jest wiarygodność informacji o IP. Autora tego wątku sprawdziłam już dużo wcześniej, bo też miałam wrażenie, że jakiś stary stażem forumowicz/ka jaja sobie robią, bo już tak na naszym forum bywała Z IP autora pisze tylko on ale jak wspomniałam ta informacja nie jest wiarygodna. Cieszę się z takiego obrotu sprawy. To tyle jako moderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.12.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 A tak prywatnie jako Edzia i stary stażem forumowicz Zielonooka jest bardzo aktywną forumowiczką, zdązyliśmy już poznać jej styl i poziom wypowiedzi dlatego jest ona ostatnią osobą którą podejrzewałabym o to pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.12.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Do GMP - poprosilam EDZIE o sprawdzenie tych danych i przeslanie ci do Twojej osobistej wiadomosci. I do tego czasu - zanim nie dostaniesz dowodow a nie bedziesz sie opieral na swom "widzimisie" badz laskaw nie obrazac publicznie mojej osoby na forum dziekuje Paulina Nie zlosc sie tak Niech Edzia sobie klopotu nie robi , ja bez sprawdzania jakiegos tam IP i czegokolwiek moge Cie Zielonooka publicznie przeprosic za moja "zlosliwosc". PRZEPRASZAM I pozdrawiam Dla Edzi sprawdzenie IP to akurat żaden problem. Inną rzeczą jest wiarygodność informacji o IP. Autora tego wątku sprawdziłam już dużo wcześniej, bo też miałam wrażenie, że jakiś stary stażem forumowicz/ka jaja sobie robią, bo już tak na naszym forum bywała Z IP autora pisze tylko on ale jak wspomniałam ta informacja nie jest wiarygodna. Cieszę się z takiego obrotu sprawy. To tyle jako moderator Dzieki naszej kochanej tepsie wystarczy wył.kompa i ma sie juz nowe alibi ps. Edzia , o ile mnie pamięc nie myli to tylko dwie ostatnie liczby sie zmieniają wiec droga dedukcji mozna zawęzyc pole poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.12.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Dzieki naszej kochanej tepsie wystarczy wył.kompa i ma sie juz nowe alibi ps. Edzia , o ile mnie pamięc nie myli to tylko dwie ostatnie liczby sie zmieniają wiec droga dedukcji mozna zawęzyc pole poszukiwań ja mam chello na kablu I moje IP jest niezmienialne wieczorami oraz w weekndy. I tak jest od ponad roku.... W pracy owszem - mamy neo [i pewnie z takiego pisze autor watku bo tak to z wyp. Edzi zrozumialam ] i na takim IP (neostradowym) jestem w dni powszednie i godziny "pracowe" - czyli maxymalnie do 18 I tak jest od ponad roku.... Oczywiscie moglam wczoraj i w pt wieczorem wsiadac w metro i tak jezdzic sobie raz do domu - pisac post jako zielonooka a raz do pracy zeby sie jako bb produkowac... pewnie, czmu nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 "Zakochiwanie" przeszło mi radykalnie w dniu, kiedy na ślubnym kobiercu powieidziałam "Tak". Polecam. Po 15 latach małżeństwa nie potrafię ani zrozumieć ani "tłumaczyć" osób, które się "zakochują" będąc w związku ( niekoniecznie małżeńskim). Także lepiej jeśli na tym skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts