babajaga 01.12.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 O jaka jestem wściekła Na początku września kupiłam sobie telefonik Benq simens.Papuśne cacko na gwarancji. Poniewaz nie mogłam wysyłać mms i emotikonów ,złożyłam reklamację. Po trzech tygodniach dowiedziałam się że nie wiadomo jak długo jeszcze potrwa naprawa bo producent zbanktutował. A co mnie to obchodzi? Przecież nie przeze mnie Przed oddaniem do naprawy normalnie mogłam dzwonić.Dzisiaj się wkurzyłam i odebrałam go -nienaprawionego.Teraz wiem , nie powinnam byla tego robić, tylko pokornie czekać . I teraz to co mnie wkurza najbardziej -telefon jest totalnym trupem. W salonie nie mogłam tego sprawdzić bo nie było ładowarki. Jutro idę do salonu i chyba ich pogryzę Najbardziej wkurza mnie że to że robią sobie jaja ! Kupując telefon była klientem a teraz jestem uprzykszonym natrętem !! Wrrr wrr wrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.12.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Benq ?? Komórka=Nokia I po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 01.12.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Jeżeli telefon komórkowy to tylko NOKIA inne marki nadają się po kilku miesiacach uzytkowania do smieci......... ja mam Motorolke V3 poza fajnym wygladem to dziadostwo....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 01.12.2006 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Jabko z gustami się nie dyskutuje Jako żem baba zachwyciłam się wyglądem Bardzo papuśny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 01.12.2006 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Patymotorolka dziadostwo czy benq? Przez ostatnie pięć lat miałam ericssona.Wstyd już było go wyjmować .Stareńki okrutnie już był. Lubię telefony płaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta123 01.12.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 też jestem fanką NOKII.Bardzo czytelne menu i zero kłopotów. Same plusy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.12.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Jeżeli telefon komórkowy to tylko NOKIA inne marki nadają się po kilku miesiacach uzytkowania do smieci......... Nieprawda. Miałam różne telefony. A właściwie to kilka nokii, motorollę, sagema, sony a ostatnio simensa. Najlepszy z moich telefonow to była nokia 3210. Uważam, ze był to najbardziej udany ich model, po trzech latach oddałam go siostrze, która po roku oddała go moim rodzicom, którzy ciągle go używają. Nokia 6210 go kitu, umarła wczesniej niż 3210. Sagem to była cegła ale też ciężko pracowała przez 4 lata. Moja siostra ja ostatecznie zajeździła wysyłając milion SMSow dziennie. Obecnie mam simensa s65. Używam od roku i jest super. Ale benqu-siemens juz bym nie kupiła jakoś nie ufam firmomo po takich fuzjach, zreszta dochodziły do mnie słuchy, ze się wycofuja z komórek. Motorolla faktycznie do kitu. Po półtorej roku zaczęła się wieszać podczas ładowania. Koszmar. A w ogóle to chciałam powiedzieć, że tak samo nokii jak i innyk trafiją się kiepskie modele. babajaga To nie ma znaczenia, ze firma zbankrutowała. Z gwarancji jest uwzględniony czas w jakim mają ci zrobić naprawę i tego się trzymaj. Polecam kontakt z biurem rzecznika praw konsumentów w Twoim powiecie. Piszesz pismo do nich i informujesz serwis, ze złożyłaś skargę. Prawdopodobnie zaczną załatwiać sprawę w podskokach. Możesz jeszcze się skontaktować z przedstawicielem benq simens i poskarżyć się na serwis. Tez działa. Proponuje kontakt telefoniczny lub via e-mail. Jest szybciej. ale do Rzecznika praw konsumentów na piśmie i poleconym lub osobiście. Jedna kopię tej skargo możesz wysłac do serwisu, i wtedy na dole pisma piszesz: Kopie: a.a serwis bla bla bla... Mam juz pewna wprawę w załatwianiu spraw w ten sposób. To naprawdę wiele ułatwia, oszczędza czas i nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.12.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 też jestem fanką NOKII. Bardzo czytelne menu i zero kłopotów. Same plusy!!!! od wczoraj nie wieszam psow na noki dostalam nowy telefonik z firmy (n70) i jestem mocno pozytywnie zdziwiona (a tak to zawsze burczalam ze nokie sa be:P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 01.12.2006 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 JoShi no właśnie , takiej rady było mi trzeba , bo z tej złości nie wiedziałam jak ich ruszyć. Arogancja sprzedawcy rzuciła mną o podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.12.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Kto pamieta jeszcze Nokie "banan" ?mam to do dzis , moze kiedys sobie zsentymentu baterie do tego kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 01.12.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Kto pamieta jeszcze Nokie "banan" ? mam to do dzis , moze kiedys sobie z sentymentu baterie do tego kupie to ta z matrixa? Jeśli tak, to jeszcze ją gdzieś mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.12.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 niestety nie oglądałem matrixa nie lubie takich filmow ja tylko starocie oglądam i nasze perełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.12.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Nokia "banan" to 3110 http://www.inspiracja.net/mobile/087edb4af512fb50fa6c4d4292adf2e6.jpg a ta z Matrixa to 7110 http://www.nokia.nl/pics/phones/phone_models/7110_mainpage_s1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 01.12.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 ta pierwsza chyba w matrixie była - z taką suwaną klapką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.12.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 ta pierwsza chyba w matrixie była - z taką suwaną klapką. ta druga http://sms.pl/images/dwl/telkat/model_670_3big_1131217593.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.12.2006 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Kto pamieta jeszcze Nokie "banan" ? mam to do dzis , moze kiedys sobie z sentymentu baterie do tego kupie Banana nie znam, za to pamiętam Nokię "czopek"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 02.12.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 http://mobile.softpedia.com/images/phones/3_3.jpg TO jest nokia z matrixa - 8110 I ja taką mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.12.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 http://mobile.softpedia.com/images/phones/3_3.jpg TO jest nokia z matrixa - 8110 I ja taką mam ...O to jest banan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.12.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 http://mobile.softpedia.com/images/phones/3_3.jpg TO jest nokia z matrixa - 8110 I ja taką mam ...O to jest banan A myślałem, że "czikita"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 02.12.2006 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Oooooo nie! Jestem człowiekiem nadzwyczajnej cierpliwości ale totalnie przegięli dość, basta , szlus Wczoraj o 17 telefonicznie umawiłam się że odniosę telefon do salonu. Dzisiaj wisi tam kartka : z przyczyn technicznych w dn. 02.12.2006 salon nieczynny ! Chciałam dać im jeszcze jedną szansę ale w takiej sytuacji czuję się usprawiedliwiona z rozpierduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts