cyla 01.12.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Kochani Forumowicze ratujcie Poszukuję pomysłu na rozsuwane drzwi dzielące dwa pokoje (salon i pokój obok niego).tak sobie umyśliłam na poczatku budowy ,że nie postawimy ściany tylko właśnie drzwi ,ale im bliżej decyzji i wyboru tym wieksza pustka w głowie Czy szklane czy drewniane i tak dalej....????? Szukam wszędzie na forum ,ale nigdzie nie znalazłam podobnego rozwiązania. może ktos ma jakiś fajny pomysł,albo ciekawe zdjęcia. Prosze o pomoc To link do rzutu patreru(-dla chętnych ) http://www.archeton.pl/index.aspx?ProjektID=693 Kominek już przesunęliśmy na tą krótką ścianke naprzeciwko wyjscia na taras i teraz został ból głowy co z tymi drzwiami............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 02.12.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Witam.Odwiedz strone http://www.laguna.pl jerost tam troche systemow i rozwiazan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warkot 02.12.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 cyla, pewnie o tym wiesz, ale co tam jak nie wiesz to Ci powiem drzwi przesuwane nie zatrzymują dzwięku, więc jeśli to ma być sypalnia, albo pracownia to odradzam bo drzwi przesuwane nie odseparują od życia domu. A jeśli już jednak tak to tylko dżeniane i kasetonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.12.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 cyla, pewnie o tym wiesz, ale co tam jak nie wiesz to Ci powiem drzwi przesuwane nie zatrzymują dzwięku. A to dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warkot 02.12.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 ciężko powiedzieć dlaczego - nie jestem dźwiękowcem, mówię to z doświadczenia. Domyślam się że to dlatego że drzwi te są niejako zawieszone na szynie na której się suwają i nie są dociśnięte do ścian, zakładam że kasetonowe częściową ten problem niwelują. W tej chwili mam przesuwane na ścianie i się nie sprawdzajądla mnie osobiście mają jeszcze jedną wadę - otwierają je koty, więc podczas porannych harców nie mogę się przed nimi zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 02.12.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 A ja dziekuje za link do producenta.W przyszłosci takie drzwi zainstaluję w garderobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 02.12.2006 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 ciężko powiedzieć dlaczego - nie jestem dźwiękowcem, mówię to z doświadczenia. Domyślam się że to dlatego że drzwi te są niejako zawieszone na szynie na której się suwają i nie są dociśnięte do ścian , zakładam że kasetonowe częściową ten problem niwelują. W tej chwili mam przesuwane na ścianie i się nie sprawdzają dla mnie osobiście mają jeszcze jedną wadę - otwierają je koty, więc podczas porannych harców nie mogę się przed nimi zamknąć Chyba czytałam o tych Twoich kotach na forum gazety Zapodaj jeśli możesz zdjecie tych drzwi na mojego "mejla" [email protected] A na dżwiekoszczelnosci tak bardzo mi nie zależy .ten drugi pokój to taki ma być gościnny i bajzelkowy dla dzieciaków a w razie "W" typu wielka biba będę miała duuuuuuuży salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 02.12.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 U mnie też będą drzwi rozsuwane między salonem a kuchnią. Wybraliśmy kasetę ECLISSE. Same drzwi bardzo podobają mi się szklane, ale ze względów praktycznych będą jakieś drewniane, bo lepiej odizolują salon od kuchennych hałasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 02.12.2006 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 gośka57Pokaż tą kasetę ECLISSE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaPrzemek 02.12.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 witajNie wiem, czy o to chodzi, ale popatrzeć zawsze można http://www.szklanedrzwi.pl/drzwi/ i http://www.villa.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 02.12.2006 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 O jeny Piękne te drzwi Przypuszczam ,że jest to dość drodie,ale naprawdę przepiekne!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warkot 03.12.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 cyla, już w tylu miejscach pisałam o tych kotach że ciężko powiedzieć czy to o moich futrzakach czytałaś (cztery ogony do czegoś zobowiązują dżwi Ci nie pokarzę bo to zwykła, sitowa porta zawieszona na szynie nic szczególnego szklane strasznie mi się podobają u znajomych są i wyglądają super, mają dwie wady: cenę i widocznie odbite paluchy ("działają" tak jak mleczne szyby w często używanych szafkach kuchennych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warkot 03.12.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 cyla, już w tylu miejscach pisałam o tych kotach że ciężko powiedzieć czy to o moich futrzakach czytałaś (cztery ogony do czegoś zobowiązują dżwi Ci nie pokarzę bo to zwykła, sitowa porta zawieszona na szynie nic szczególnego szklane strasznie mi się podobają u znajomych są i wyglądają super, mają dwie wady: cenę i widocznie odbite paluchy ("działają" tak jak mleczne szyby w często używanych szafkach kuchennych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warkot 03.12.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 cyla, już w tylu miejscach pisałam o tych kotach że ciężko powiedzieć czy to o moich futrzakach czytałaś (cztery ogony do czegoś zobowiązują dżwi Ci nie pokarzę bo to zwykła, sitowa porta zawieszona na szynie nic szczególnego szklane strasznie mi się podobają u znajomych są i wyglądają super, mają dwie wady: cenę i widocznie odbite paluchy ("działają" tak jak mleczne szyby w często używanych szafkach kuchennych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 03.12.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 gośka57Pokaż tą kasetę ECLISSE Kasety nie pokażę, bo już jest zabudowana, a na dodatek nie mam jej fotki Ale tu masz linka do producenta http://www.eclisse.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts