pawilon79 02.12.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 dzien dobry. niedługo bede sie udawał do firm budowlanych. szukac jakiś ciekawych ofert. powiedzcie o co mam dokładnie pytac i co robic zeby nie zdarli ze nie skóru. moze powinienem najpierw samemu pochodzie popatrzec cene materiału i samemu zrobic lekki kosztorys. za pomocą firmy chce wybudowac dom w stanie surowym. powiedzcie jak z nimi gadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor123 02.12.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Mnie w Krakowie rzucono cenę 1200 zł +/- 20% za stan surowy, oczywiście z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor123 02.12.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Mnie w Krakowie rzucono cenę 1200 zł za mkw +/- 20% za stan surowy, oczywiście z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eltom 02.12.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Mnie w Krakowie rzucono cenę 1200 zł +/- 20% za stan surowy, oczywiście z materiałem. Powierzchni użytkowej czy całkowitej? Surowy otwarty czy zamknięty? Suma wydaje się zawyżona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawilon79 02.12.2006 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 tp troszke duzo jak za stan surowy otwarty. takie ceny za metr naliczają gdy liczą za wiekszą robote. mysle ale to szczerze ze to za duza suma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor123 03.12.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Powierzchnia niestety całkowita, stan surowy otwarty. W najbliższy poniedziałek mam dać odpowiedź i cały czas główkuję. Z jednej strony wiem, że są to dobrzy i uczciwi fachowcy, a zdrugiej zdaję sobie sprawę, że jest to cena z górnej granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts