Gregor123 02.12.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Proszę o podpowiedź, co oznacza dla mnie termin z wypisu planu zagosp. przestrz. : "........ przedmiotowa działka stanowi w pasie ok. 6 m od zachodniej granicy teren dróg publicznych." Głównie zależy mi na wiedzy, czy mogę postawić ogrodzenie w granicy działki, czy też muszę odsunąć się o te przedmiotowe 6 m. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 02.12.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Bez zgody zarzadcy drogi raczej nic tam nie postawisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczyglo 02.12.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Jakbyś przeszukał forum to pewnie coś byś znalazł , było wałkowane wiele razy. Tylko nie oczekuj gotowego rozwiązania, ostateczna decyzja i tak należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor123 02.12.2006 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Czyli wszystko w gestii zarządu dróg. To niech mi teraz ktoś powie, bardzo proszę, czy gmina ma prawo wytyczać drogę między działkami (w pasie ok. 4 m od północnej granicy działki, teren drogi wewnętrznej.) Tak napisano w wypisie pl. zagosp. przestrz. Dodam, że wszystkie działki mają dojazdy, a mimo tego przez moją działkę wyznaczono dodatkową drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gazio 04.12.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 W pasie 6 m wszelkie działania musisz uzgadniać z zarządcą drogi. Wniosek, opis planowanego obiektu, jakis rysunek, znaki skarbowe i uzbrojenie się w cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor123 04.12.2006 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dzięki. Jutro ruszam do Powiatu. Mam nadzieję, że w tym roku dostanę odpowiedź. Głównie zależy mi, żeby nie uciekać z ogrodzeniem wgłąb działki, bo poprostu będzie zbyt wąska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor123 11.12.2006 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Hehe i udało się. Mam zgodę na usytuowanie ogrodzenia w linii istniejących ogrodzeń - czyli tuż przy drodze. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts