Annetta 21.08.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 ehhh ale ekstra! niestety nie mogłam zobaczyć na własne oczy ale już jutro zobacze!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anett i Artur 12.09.2007 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ...pada, siąpi, leje, kapie...jak kto woli to określać, poza przygotowaniami do murowania nic się nie dzieje ciszaaa, tylko kręgosłup się odzywa widząc te pustaki http://images28.fotosik.pl/79/4da23626a1e69700med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anett i Artur 01.10.2007 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Ruszyliśmy ponownie........minęły 2 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anett i Artur 09.10.2007 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 http://images23.fotosik.pl/99/db24659124b77a4dmed.jpg W tym roku zostaje jeszcze rozszolowanie i pewnie chwila oddechu.....gdzieś do marca/kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anett i Artur 09.11.2007 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 http://images29.fotosik.pl/105/33cafb837f6f1b27med.jpg Po rozszalowaniu...niemoge się doczekać dachu w przyszłym roku !! Sąsiedzi padną pewnie za zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andżelka 11.11.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Witam!Jestem bardzo ciekawa waszego domku, bo od następnego roku ruszamy z budową dom w orlikach 2 a jest podobny do dąbrówek. Macie już jakieś pomysły na elewacje i kolor dachówki??? Mi się podoba wizualizacja włąśnie w dąbrówkach 2, ciekawe jak w rzeczywistości to by się przedstawiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anett i Artur 11.11.2007 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Czesc andżelka Muszę cię rozczarować, nie będziemy mieli dachówki co nas martwi no ale to są zbyt duże koszty; materiał i robocizna, a zaoszczędzoną kase z dachówki przeznaczymy na inne cele. Blachodachówka też będzie śliczna ! Pozdrawiam i życze dużej zdolności kredytowej Bo wasz domek też nie jest malutki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 11.11.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Hej blachodachówka jest super:) Domek jest bardzo duzy, ma piwnice i bardzo ale to bardzo mi sie podoba! Zycze powodzenia i lepszej pogody Kurcze, jak to jest mieszkac tak blisko rodzicow/teściów? Bo ja sobie nie wyobrażam Pozdrawiam LP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.m. 11.11.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Witam buduję podobny trochę podobny dom ( nieco mniejszy ) robię kilka zmian i bardzo bym prosił o odpowiedź na dwa pytania 1. Jakie wymiary mają okna w wykuszu 2 Jaki wymiar ma okno w saloniie od frontu (ja w tym miejscu będę miał kuchnię ale okno które jest w moim projeckie wydaje mi się za małe. Na razie to tyle. Z góry dziekuję. http://www.dominanta.pl/projektowanie_domow_projekt_domu_opalek2g.html Pozdrawiam p.s. Na początku Dąbrówki były moim faworytem niestety dla mnie jest za duży ( za drogi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andżelka 11.11.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Cha! Wcale nie jestem rozczarowana - wprost przeciwnie. My też mamy przywiezione drewno pod blachodachówkę bo uznaliśmy że możemy zaoszczędzić a też będzie ładnie. Zapytałam o kolor dachówki bo zauważyłam że domki na które ja trafiałam tu na forum w zdecydowanej większości pokryte są dachówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anett i Artur 12.11.2007 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam buduję podobny trochę podobny dom ( nieco mniejszy ) robię kilka zmian i bardzo bym prosił o odpowiedź na dwa pytania 1. Jakie wymiary mają okna w wykuszu 2 Jaki wymiar ma okno w saloniie od frontu ... Witam ! 1. okna w wykuszu mają dwa wymiary - środkowe okno jest 120x170 a dwa po bokach mają 90x170, czas pokaże czy po zrobieniu wylewek nie "ukradne" nieco wymiaru z wysokości z tych okien chociażby cegłą na płasko 6 + 2 cm zaprawy lub może 12-tką kratówką czyli urwe z 14 cm no ale to się zobaczy jeszcze .....a może zostanie wymiar projektowy 2. natomiast okno frontowe jest wielkie bo 180x170 i niby lux ale też może nieco zostanie zmniejszone z wysokości i szerokości Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anett i Artur 11.12.2007 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Jednak nie koniec na ten rok prac na budowie Otóż dziś "powstał" przyłącz wodno-kanalizacyjny w ciągu 7 godzin dwóch panów zrobiło super robotę!!! mimo nie sprzyjających warunków, bo mokro i jeszcze deszcz siąpił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.m. 06.01.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Witam w Nowym Roku, gratuluję postępów prac a jednoczśnie proszę odpowiedź na krótkie pytania jutro jeszcze idę o architekta w sprawie mojego projektu. ( strasznie "ciężki" facet, cały czs mówi, że tak się nie da, że tak nie wyjdzie itd itd ) - ile wynosi ścianka kolankowa w miejscu nad garażem ? - czy i o ile obniżony był garaż w stosunku do domu ? - ile wynosi w takim razie wysokość garażu ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam w.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patnowik 11.02.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 tez budujemy ten dom dopiero wystartowalem ale mysle ze w tym roku sie z wszytkim uporamy Patryk i Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patnowik 11.02.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 jak sie wzyca fotki na to forum??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patnowik 13.02.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 dzisiaj znalazlem troche czasu i wziolem sie za wrzucanie zdjec dziki za rade jak to zrobic to jeszcze nie sa wszystkie ale stopniowo bede cos tam dorzucal podaj link niewiem czy zadziala ale mysle ze bedzie dobrze http://patnowik.fotosik.pl/albumy/371129.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patnowik 13.02.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 no i niedziala ale zaraz do tego dojde hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patnowik 13.02.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 nareszcie zadzialalo tak ze jak mowilem bed pomalutku dorzucal fotki postaram sie do stanu obecnego a od maraca palnuje ruszyc dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anett i Artur 01.04.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Cześć, jak patrze na wykopane ławy fundamentowe to wracają wspomnienia Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Scottie33 20.04.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 A moze jakies fotki efektu koncowego? Tez zaczynamy wlasnie takie cudenko budowac:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts