maciejka113 02.12.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Witam jestem nowy! milo mi was poznać i mam nadzije że każde moje pytanie nie pozostanie wam obce. Więc!!! Już od kilku dobrch lat ubieram chionke na dworze na poczatku jakoś dawałem rade ale, z roku na rok jest ona coraz większa teraz ma około 5m. Moje pytanie brzmi jak sobie poradzić z takim kolosem aby ją ubrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.12.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Moja cioteczka swojej wielkiej choiny poprostu juz nie rozbiera .. oczywiscie ze swiatelek trzeci rok tak ciagnie hihi a ile jest emocji jak przychodzi czas na podlaczenie odpali - nie odpali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejka113 03.12.2006 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 to by chyba u mnie nie spisało sie ponieważ co roku są ubytki w lampkach tzn z połowa przepalonych żarówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz1006 05.12.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 najlepiej w same lampki i to jednego koloru. czerwony niebieski białe itp super się prezentuje. wszystkie kolory na choince festynem walą po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts