kk 16.02.2002 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2002 Mam pytanie: ile może kosztować podłączenie do kanalizacji (około 60 m) w tym opłata dla gminy (to chyba bardzo różnie),projekt, materiał, robocizna. W okolicy W-wy. kk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 17.02.2002 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2002 Grodzisk Mazowiecki - projekt - 750 zł- przykanalik - 1000 zł- wpłata na ochronę środowiska - 1000 zł- za każdy metr rury od ulicy do przykanalika - około 200 zł- koszt wcięcia się od domu do przykanalika - Twój problem. Wiem, że ceny są różne w róznych punktach miasta. To zależy od roztrzygnięć przetargów ogłaszanych na zaprojektowanie i wykonanie kanalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 18.02.2002 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 Ja zapłaciłam za przyłącze i przykanalik łącznie 2200 złotych - okolice WrocławiapozdrowieniaAgnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 19.02.2002 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2002 Witam. Okolice Białegostoku.550PLN jako partycypacja w kosztach budowy kanalizacji całego osiedla. Przykanalik już wliczony i wybudowany w ramach całości.Aha, projekt kosztował 150PLN. Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts