Michał i Magda 06.01.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Narty się ostrzą, nocleg zarezerwowany, a że wyjazd tylko na weekend to sezon zaczynamy na Cernej Horze. Tylko coś temperatura zamiast spadać idzie do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorczyk 06.01.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 temp będzie ok, nie roztopi sie, szczegolnie w gorach, a ja sie dalem wyciagnac do laskowej w niedziele ostatnią, wieczorem, sniegowo juz ok do jazdy, ale muldy jak diabli byly, wiec bez szalenstwa ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arenque 13.01.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Moimi mistrzami sa moi sąsiedzi- zbudowali dzieciakom oświetlony mini stok narciarski w ogródku!!!! sami zobaczcie http://forum.ksiazenice.net/viewtopic.php?f=1&t=429&sid=5db3ad2d27a972ffb75c2bb8d86c5802 jak sie nie ma co się lubi to.. trzeba to samemu zbudować i kto powiedział że Warszawiacy nie mają zapału do nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 17.01.2011 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Sezon rozpocząłem z wysokiego "c". Tydzień w Dolomitach. Jak było? tego nie da się opowiedzieć.... to trzeba przeżyć Pozdrawiam wszystkich jeżdżących w skansenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.01.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Tedii, podążam Twoim śladem, za tydzień wyjeżdżamy w Dolomity do Moeny. Już się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.01.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Tolu może się gdzies na trasie o siebie otrzemy?My wyruszamy w piątek do Trafoi ,niedaleko Livigno.Też już się nie mogę doczekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.01.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Beauty, raczej będzie się trudno znaleźć, bo Ty na prawo od Bolzano, ja na lewo. Ale może razem będziemy przekraczać Brenera, kto wie Która pierwsza wjedzie na Przełęcz, niech rozwiesi transparent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 23.01.2011 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Właśnie w Moenie byłem. Bajecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.01.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Brenerską będziemy przekraczać,tak przypuszczam,w sobotę około południa.Muszę pomyśleć o jakimś znaku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.01.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Beauty, my też powinniśmy gdzieś tuż po Was. Wyjeżdżamy w piątek i nocujemy na granicy Czech i Austrii. Więc w sobotę od 7 rano lecimy przez Austrię i koło południa powinniśmy być na granicy z Italią Z pewnością będę się gapić na wszystkie polskie rejestracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.01.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 My będziemy nocować w Wiedniu.Mam tam siostrę..wyruszamy dalej wcześnie rano w sobotę ,o ile uda mi się wstać po przegadanej i zakrapianej nocy:DA nocujecie w Mikulowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 W Lechowicach i granicę przekraczamy w Znojmo. Pozdrowienia Siostrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 02.03.2011 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=45669Pozdrawiam wszystkich budująco-jeżdżących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 22.12.2016 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Protestuję!!Żądam natychmiastowych opadów śniegu!!Idę pod Sejm!Niech uchwalą obowiązkowe opady śniegu od grudnia do marca.Mogą przegłosować nawet w szatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmajak72 24.10.2018 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Jeżeli nie mamy o tym pojęcia to oczywiście najlepiej oddać narty do serwisku przed sezonem. Tak odbiegając od tematu, będąc dziś w Szczawnicy popruszył delikatnie w ciągu dnia śnieg, czyżby zapowiedź wcześniejszego sezonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts