e.kala 02.12.2006 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Dzisiaj zwrócił mi uwagę kolega na to, że wiele otworow na drzwi wewnętrzne w naszym domu ma z jednaj strony ścianę (tzn. nie ma kawałka muru na którym mozna zamontować ościeżnicę). Nie wiem, czy dobrze tłumaczę, bo tego tematu jeszcze nie zgłębiałam . Mam pytanie czy będzie problem z montowaniem drzwi, chyba architekt wiedział co robi Poszę o opinie, czy jest sie czym martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 03.12.2006 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Też takie miałem.Bez problemu ościerznice montuje się do ściany.Na kliny,kołki mocujące i piankę.Wykończenie listwami (półwałek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 03.12.2006 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Też takie miałem.Bez problemu ościerznice montuje się do ściany.Na kliny,kołki mocujące i piankę.Wykończenie listwami (półwałek). Dzięki, to mogę iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.12.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 oscieznice tradycyjne - nie bedzie klopotuoscieznice obejmujace - moze byc i to czasem klopot bywa gromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 03.12.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Lepiej dokleić po kawałku ściany i drzwi sie lepiej otwierają(na całą szerokość) i można wstawić odbojnik żeby nie uszkodzić ściany klamką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 03.12.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Lepiej dokleić po kawałku ściany i drzwi sie lepiej otwierają(na całą szerokość) i można wstawić odbojnik żeby nie uszkodzić ściany klamką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_75 03.12.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Tak jak pisał jareko jeśli się zdecydujesz na zwykłe futryny nie ma najmniejszego problemu ale jeśli zamani Ci się ościeżnica regulowana np . Porta będzie problem i to wielki aby coś takiego zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeżyk 03.12.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Jeżeli otwór jest większy, to wystarczy nakleic na siebie dwie płyty GK i bedzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts