małgorzata dzikielewska 03.12.2006 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 witam wszystkich serdecznie!!! zaczynam szukać działki, a właściwie zaczęłam końcem wakacji. wiem, że trochę się spóźniłam na dobrą cenę, ale dopiero teraz zrobiłam ruch z mieszkaniem i teraz posiadam środki. objechałam setkę kilometrów wokół wrocka, robiłam wycieczki w celu poznania okolic, i dalej nie wiem, gdzie mam kupić - chcę ciszy i spokoju, zielonego lasu i górek, pięknych widoków, a jednocześnie blisko miasta, szkoły, przychodni, sklepów, a także przyzwoitej ceny... wiem, wymagam za wiele, muszę wybrać kompromis, dlatego jeszcze szukam.. może ktoś podpowie mi coś rozsądnego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 04.12.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Są tacy co w miesiąc znaleźli działkę, ale taka najbardziej prawdopodobna średnia to 9 miesięcy szukania ustawicznego. Po tym okresie zmęczenie widać obniża wymagania Sposób sprawdzony , jeżdzić i błądzić a jak się już jakieś miejsce spodoba to dopiero do sołtysa podejść albo do jakiegoś domu zapukać i popytać czy ktoś czegoś w okolicy nie sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts